September 18, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Aşa se câştigă un EURO. Discurs de campion al lui Mancini, înainte de finala cu Anglia: “Suntem stăpânii destinului nostru”

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roItalia a câştigat EURO 2020 şi este noua campioană a Europei. Italienii au câştigat finala de pe Wembley, împotriva Angliei, după loviturile de departajare. A fost 1-1 după 120 de minute, iar la penalty-uri italienii s-au impus cu 3-2.

Înainte de startul EURO 2020, Italia nu era considerată printre marile favorite. Nici de specialişti, nici de casele de pariuri. Totuşi, echipa lui Mancini a reuşit să dea peste cap toate calculele şi să câştige trofeul chiar pe Wembley, stadionul tradiţional al naţionalei Angliei. Atmosfera incredibilă creată de selecţionerul Roberto Mancini în cadrul lotului a fost cheia succesului. O spun la unison toţi cei care au analizat în detaliu naţionala italiană.
Un scurt clip publicat de repubblica.it, surprins la şedinţa tehnică dinaintea finalei EURO 2020, vine să confirme această teorie. Mancini a destins atmosfera şi l-a inclus pe Spinazzola în primul “11” al Italiei pentru finala cu Anglia. Asta chiar dacă jucătorul Romei era accidentat şi nu avea nicio şansă să fie titular. După ce le-a captat atenţia jucătorilor, Mancini le-a oferit câteva indicaţii tactice, apoi le-a ţinut un scurt discurs. “Ştiţi ce trebuie să faceţi. Nu suntem aici dintr-o coincidenţă sau întâmplare. Noi suntem stăpănii destinului nostru, nu adversarii”, le-a spus Mancini jucătorilor.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Italia a făcut parte din Grupa A, alături de Turcia, Elveţia şi Ţara Galilor, grupă pe care echipa lui Mancini a câştigat-o cu maximum de puncte. În optimi, Italia a trecut de Elveţia, după prelungiri, în sferturi a învins Belgia, iar în semifinale a eliminat Spania după prelungiri şi lovituri de la 11 metri.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.