August 3, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

LIVE TEXT Turcia – Ţara Galilor, ora 19:00. Echipele probabile. Turcii îşi joacă ultima şansă

2 min readTurcia – Ţara Galilor, ora 19:00, deschide faza a doua a grupelor, în Grupa A, la EURO 2020.

Pentru Turcia, calculele sunt cât se poate de simple în Grupa A: orice alt rezultat în afara victoriei îi scoate din calcule pentru calificarea în optimi. Asta după ce turcii au pierdut categoric cu Italia, scor 0-3, în meciul de deschidere al EURO 2020.
De partea cealaltă, Ţara Galilor a remizat cu Elveţia în prima partidă, scor 1-1. Galezii pot lua o opţiune serioasă la calificarea în optimi în cazul în care câştigă şi scot astfel Turcia din cursă.

Echipele probabile:

Turcia: Cakir – Celik, Demiral, Soyuncu, Meras – Under, Ayhan, Yokuslu, Kahveci, Calhanoglu – Yilmaz Țara Galilor: Ward – Roberts, Mepham, Rodon, Davies – Allen, Morrell – Bale, Ramsey, James – Moore
EURO 2020. Turcia şi Ţara Galilor s-au întâlnit ultima dată în mileniul trecut
Turcia şi Ţara Galilor s-au întâlnit ultima dată în 1997, în preliminariile Cupei Mondiale din 1998. A fost un meci spectaculos pe care turcii l-au câştigat cu scor de tenis, 6-4. În întreaga istorie, cele două naţionale s-au confruntat de 6 ori, iar Ţara Galilor a câştigat trei meciuri, a pierdut două, iar o partidă s-a încheiat la egalitate.

Ţara Galilor este la doar a doua participare la un EURO. La prima, ediţia din 2016, galezii s-au oprit în semifinale. Turcii au 5 participări la EURO, iar cea mai mare performanţă a fost înregistrată în 2008, atunci când au ajuns până în semifinale. La precedenta ediţie a EURO, Turcia nu a trecut de faza grupelor.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.