August 4, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un elev de 15 ani din Constanța, agresat în afara curţii liceului de un bărbat de 35 de ani

1 min readUn elev de 15 ani a fost agresat, miercuri, în afara curţii liceului, de un bărbat de 35 de ani, adolescentul căzând şi lovindu-se la un picior.

 Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, miercuri, în jurul prânzului, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un elev, de 15 ani, din cadrul Colegiului Tehnologic Tomis, din municipiul Constanţa, ar fi fost agresat fizic de către un bărbat, în urma unui conflict spontan, transmite News.ro.“La faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că elevul, de 15 ani, în timp ce se afla în pauză, în afara curţii liceului, ar fi fost bruscat de către un bărbat, de 35 de ani, moment în care ar fi căzut şi s-ar fi lovit la un picior”, se arată în comunicat.
Poliţiştii Secţiei 3 fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au dus la acest incident.

Potrivit unor surse, conflictul ar fi pornit după ce bărbatul respectiv i-ar fi rugat pe mai mulţi elevi să nu mai facă gălăgie, aceştia aflându-se chiar în dreptul geamului biroului acestuia.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.