August 4, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Știrile zilei, 16 iunie 2021. Întâlnire istorică Biden – Putin; Criza gunoaielor din Sectorul 1, aproape de final

1 min readVideo

De Rosse Stan.Publicat: 16.06.2021, 18:39.
Actualizat: 16.06.2021, 18:38

Știrile zilei, 16 iunie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan îți prezintă cele mai importante știri ale zilei

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 16 iunie 2021

1) Doi angajați de la Spitalul Victor Babeș au fost reținuți în dosarul decesului a trei pacienți după oprirea instalației de oxigen de la ATI. Cele două persoane sunt un șef de serviciu tehnic și un instalator.

2) Primăria Sectorului 1 a plătit datoriile pe care Romprest le avea față de sortatorii de deșeuri. Astfel, compania spune că și-a mobilizat toată flota pentru a strânge gunoaiele de pe străzi.
3) Întâlnire istorică între președintele american Joe Biden și omologul său rus Vladimir Putin. Cei doi s-au întâlnit la Geneva și au subliniat că își doresc relații mai stabile între țările lor.
4) Un video cu momentul prăbușirii telecabinei din Italia, când 14 persoane au murit, a fost făcut public. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum cablul s-a rupt la doi metri de finalul cursei.

5) Renate Weber a fost revocată din funcţia de Avocat al Poporului. Partidul Social Democrat a anunţat că va ataca la Curtea Constituţională decizia.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.