August 1, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Poliţist din Iaşi, gest emoţionant pentru o femeie bătrână: A ajutat-o să ajungă în staţia de tramvai

2 min readVideo

De Mihaela Uretu.Publicat: 16.06.2021, 16:20.
Actualizat: 16.06.2021, 16:20

O femeie bătrână din Iași a fost surprinsă de gestul emoționant al unui polițist care a ajutat-o să meargă în staţia de tramvai.

Vezi și

Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Imaginile au fost surprinse în Piaţa Unirii din Iaşi. Aflat în zonă, poliţistul a văzut-o pe femeia în vârsta care se chinuia să ajungă în staţie şi a decis să îi dea o mână de ajutor. Astfel, poliţistul a însoţit-o pe bâtrânică până în staţia de tramvai şi ajutat-o să se aşeze pe bancă.

Imaginile au fost surprinse de către un om care era în acel moment în centru şi a decis să le împărtăşească cu noi, pe Fii Observator.

Oamenii au lăudat gestul poliţistului

Ioan via Fii Observator: Astăzi pe la ora 12. Am văzut doar că a ajutat-o să ajungă pe banca din staţie. Respect pentru Poliția Locală Iași.
Imagini similare au fost surprise tot în Iaşi la începutul lunii aprilie, atunci când o femeie prinsă pe stradă fără mască, mănuși și declarație. În loc s-o amendeze, agenții i-au oferit o mască și au învățat-o cum să completeze declarația pe proprie răspundere.
Iar la începutul anului, clipurile în care un poliţist din Braşov şi unul din Sibiu au curățat luneta plină de zăpadă a unor şoferi, au devenit în scurt timp virale.

– material realizat cu informaţii primite pe Fii Observator –
Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.