August 1, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Horoscop săptămânal, 21 – 27 iunie 2021 pentru toate zodiile

4 min readHepta

Berbec

În această săptămână accentul este pus pe casa ta. Săptămâna începe duminică, 20 iunie, când Soarele intră în semnul Racului în casa familiei tale. Accentul va fi pus pe locuință și pe cei cu care stai. Acum există o energie mai armonioasă cu rudele. Luni, 21 iunie, Venus în Rac face un trigon cu Neptun în casa iluziilor și magiei. Astfel, răsăritul te va încânt, trilurile păsărilor îți vor încânta auzul, iar florile vor avea culori strălucitoare. Dacă vă puteți lua ziua liberă, ar fi benefic pentru corpul, mintea și spiritul tău.

Taur

Vara este aproape, așa că este timpul să stai în aer liber.  Soarele intră în Rac, punând accent pe casa călătoriilor. Poți vizita parcurile din orașul tău, astfel încât copiii să poată alerga. Luni, 21 iunie, îți poți imagina viitorul pe care îl dorești. Gândește-te cum vrei isă trăiești și ce relație dorești. Cu cât viziunile tale sunt mai detaliate, cu atât mai bine. Energia ta se poate armoniza cu abundența Universului.

Gemeni

În această perioadă vei iavea cheltiueli surpriză. Dumincă, 20 iulie, Soarele intră în Rac, casa banilor. În următoarele patru săptămâni, veniturile și cheltuielile vor fi în plin plan. Ai posibilitatea de găsi o nouă sursă de vent. Totodată, vei avansa în carieră. Un manager poate fi impresiionat de experiena ta, fără să țină cont de diplome. Ori șeful actual te va promova. 

Rac

Soarele intră în zodia ta, așa că vei fi vedetă pentru o lună. În următoarele câteva săptămâni te veii simți mai sigur pe tine însuți și oameni interesanți se vor simți atrași de tine.  Ești, totodată, extrem de sensibil la energiile din jurul tău. Vei deveni mai intuitiv decât de obicei. S-ar putea să preiei emoțiile celor din jur. În plus, capacitatea ta de a vorbi cu animalele de companie este foarte puternică. 

Leu

Ai nevoie de puțină odihnă și de natură, ceea ce îți va vindeca sufletul și mintea. Soarele intră în casa ta de recuperare. În următoarele patru săptămâni fă-ți timp liber și mergi într-un loc nou. Totodată, luni vei fi atras de investiții riscante dar te așteaptă o capcană. Nu investi sume mari pentru că le vei pierde. Ai grijă de banii tăi.

Fecioara

Îții asumi mai multă responsabilitate. Vei avansa la locul de muncă. Soarele intră în casa comunității și în următoarele patru săptămâni, este posibil să fii destul de ocupat cu grupurile din care faci parte. Luni poți să ai parte de o noapte romantică.

Balanța

Zodia Racului îți aduce oportunități incitante. Unii sunt impresionați de realizările tale și îți vor face o ofertă excelentă. Soarele intră în casa carierei și reputației. În următoara lună se vor ivi oportunități de afaceri sau o promovare. De luni ai igrijă la proiectele care au nevoie de atenție pentru că nu este momentul potrivit. Mai bine rămâi în pijamale și bea-ții cafeaua de dimineață pe balcon, departe de hârtie și de tastatură.

Scorpion

Scorpion, ce ai în minte? Acesta este un moment minunat pentru a publica o carte sau a-ți promova blogul. Soarele intră pentru o lună în casa credinței. Oamenii vor veni la tine pentru a înțelege lucruri și a învăța. Luni poți vorbi despre căsătorie sau un prieten își anunță propria logodna. Unul dintre copiii tăi poate aduce acasă pe cineva pe care să-l cunoști. Dacă ești în căutarea iubirii, aceasta este o zi excelentă pentru a trimite un mesaj unui admirator. 

Săgetător

Persoane care au relații te pot ajuta să iei unele decizii financiare, cu atât mai mult cu cât Soarele intră în casa banilor. În următoarea lună va trebui să faci un efort pentru a scăpa de datorii și chiar să economisești. Luni te va apuca nostalgia și vei privi fotogafiile rudelor tale. 

Capricorn

Cercul tău de prieten se va extinde. Soarele va intra în casa relațiilor timp de patru săptămâni, așa că vei cunoaște o persoană  care ți-ar putea fi prietenă sau un partener de viață. Luni vei fii într-o dispoziițe romantică, vei scrie cântece sau vei citi poezie. Așa că atenția ta nu va fi spre muncă. 

Vărsător

Vei decoperi că schimbarea unor mici obiceiuri te va ajuta. Sarele intră în casa rutinei, așa că vei fi interesat de productivitate, de realizarea sarcinilor. Luni vei fi tentat să cheltui prea mult iar apoi vei fi nemulțumit.

Pești

O persoană din familie va face un anunț important. Este posibil și să îți iei un animal de compane. Soarele intră în casa copiilor și creativității, așa că în următoarea lună vei crește spiritual. Luni te vei simți în armonie cu sufletul lumii. Oamenii îți oferă zâmbete și complimente. Un copil poate alerga la tine și să-ți spună cât de mult te iubește. Este o zi bună pentru artă și contemplare.

 Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.