August 4, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

ACTUALIZARE. Biden și Putin, cufundați într-o discuție de ore în șir în Elveția. Ziariștii americani reclamă că au fost dați afară cu brutalitate de gărzile lui Putin. VIDEO ÎN DIRECT

2 min readActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice sumă este binevenită. Doamne, ajută!

Președintele american Joe Biden și omologul său rus, Vladimir Putin, poartă miercuri discuții tête-à-tête timp de mai multe ore în Elveția, la un summit de la care se speră deblocarea relațiilor mutuale, aflate la un minim istoric. Cei doi lideri mondiali s-au întâlnit într-un conac elvețian (Villa la Grange) de pe malul unui lac, iar schimbul de idei a avut loc într-o sală cu bibliotecă. Biden l-a catalogat drept o discuție între „două mari puteri” și a spus că este „întotdeauna mai bine să ne întâlnim față în față”. Putin, la rândul său, a declarat că se așteaptă ca aceste convorbiri să fie „productive”, relevă apnews.com.
Ziariștii americani reclamă că au fost dați afară cu brutalitate de gărzile lui Putin (foto sus).

Reporterii și producătorii americani au fost împinși agresiv afară de agenții de securitate ruși, la începutul întâlnirii foarte așteptate de la Geneva dintre președintele american și cel rus, refuzându-se accesul deplin al presei la ceea ce se aștepta să fie o scurtă conferință de presă înainte de summitul de câteva ore, titrează Fox News. 
Citiți și BALȘOI RESET. Reuniunea G7, cu măștile jos. De la Marea Resetare la Marea Vaccinare și circul lui Biden cu Putin  
ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARECitește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.