August 3, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

E război în PNL. Tabăra pro-Cîțu se teme că Ludovic Orban va sacrifica Guvernul pentru a obține șefia partidului

3 min readVideo

E război pe faţă în PNL! Lupta e atât de crâncenă că tabăra Cîţu se teme că Ludovic Orban va sacrifica orice, inclusiv Guvernul, ca să păstreze frâiele partidului. Atacurile la persoană s-au înteţit, iar susţinătorii premierului îl acuză pe liderul PNL că are apucături ceauşiste. De frământările liberale, profită Opoziţia. PSD testează Guvernul cu o moţiune de cenzură pe versuri de Bacovia.

Vezi și

Cuţitele au început să se ascută din weekend. Şi Ludovic Orban şi Florin Cîţu au luat ţara la pas pentru a-şi face campanie. Iar cum miza e şefia partidului, scopul scuză mijloacele. Au uitat rapid promisiunea unei campanii pozitive, fără atacuri la persoană.
Ludovic Orban, preşedintele PNL: ”Preşedintele PNL a fost lăsat singur la negocierile pentru această coaliţie. Părăsit de Rareş Bogdan, de Raluca Turcan, de Robert Sighiartău”.

Voalat, Orban a fost făcut mincinos.

Florin Cîţu, premierul României: ”Nu are cum să fie o declarație a domnului Ludovic Orban, pentru că nu este adevărată”.
Ludovic Orban, acuzat că a cedat ministere pentru fotoliul călduţ de la Camera Deputaţilor
După eschivă, Raluca Turcan contraatacă. L-a acuzat pe Orban că a cedat trei ministere râvnite de liberali – ministerul Fondurilor Europene, al Transporturilor şi al Dezvoltării – pentru fotoliul călduţ de la Camera Deputaţilor.

Raluca Turcan, vicepreşedinte PNL: ”Orice penelist responsabil avea dreptul să fie nemulţumit”
Tensiunile mocnite din weekend au explodat astăzi la şedinţa conducerii PNL. Susţinătorii lui Florin Cîţu au aruncat cuvinte grele: Ludovic Orban a fost comparat pe rând, cu Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi chiar cu dictatorul Nicolae Ceauşescu. Apoi s-a lăsat cu ameninţări.
Robert Sighiartău: ”Am fost ameninţat, pe mine nu mă intimidează nimeni. I-am spus domnului Orban ce am avut de spus”.
Ludovic Orban, preşedintele PNL: ”Eu nu ameninţ pe nimeni. Este o minciună”.

Rareş Bogdan, europarlamentar PNL: ”Ludovic trebuia să se gândească că mă cunoaşte. Eu în războaie mă simt perfect”.
Tabăra pro-Cîțu se teme că Orban va sacrifica Guvernul

Susţinătorii preşedintelui PNL sunt acuzaţi că duc o campanie murdară împotriva lui Florin Cîţu. Iar tabăra pro Cîţu stă cu teama că, pentru a obţine şefia partidului, Ludovic Orban ar fi în stare să trădeze şi să trântească Guvernul Cîţu la moţiunea de cenzură iniţiată de PSD.
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD: ”Vom duce negocieri cu toți cei dispuși să voteze această moțiune de cenzură. De la toate formațiunile politice”.
De harababura liberală profită opoziţia. Social-democraţii au depus astăzi moţiunea. 12 pagini pline cu critici la adresa Guvernului. Motto-ul moţiunii: două versuri din poemul “Seară tristă” al lui George Bacovia.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.