August 4, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Soţia lui Christian Eriksen, în lacrimi la marginea terenului, aşteptând disperată vești despre starea soțului

2 min readGalerie foto

Soția lui Christian Eriksen, Sabrina Kvist, în lacrimi la marginea terenului! Jucătorul s-a prăbușit pe teren în minutul 41, fără să fi fost lovit de un adversar.

Galerie (10)

Soţia lui Christian Eriksen, în lacrimi la marginea terenului, aşteptând disperată vești despre starea soțului Profimedia Images

Soția lui Christian Eriksen a venit la marginea terenului în lacrimi. Sabrina Kvist a fost consolată de căpitanul danez Simon Kjaer și de portarul Kasper Schmeichel. Aceasta a aşteptat cu sufletul la gură vești despre starea soțului.
UPDATE: Jucătorul a fost resuscitat și dus la spital. Starea lui este stabilizată în aceste momente.

Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren, la Euro 2020

Momente dramatice în timpul partidei Danemarca – Finlanda, din grupa B, de la EURO 2020. Starul danezilor, Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren și nu mai putea respira. Jucătorii ambelor formații au avut lacrimi în ochi.
Christian Eriksen s-a prăbușit în minutul 41 al partidei, după o fază banală. Jucătorii s-au strâns imediat în jurul lui, iar medicii au fost chemați pentru a-l salva. Eriksen a căzut în momentul în care o minge a fost aruncată spre el. Meciul este suspendat de UEFA și jucătorii au fost trimiși la cabine.
Christian Eriksen, magicianul de la mijlocul terenului

Echipa are multe staruri globale, însă Christian Eriksen se ridică deasupra tuturor. Iar jucătorul lui Inter Milano vine după un sezon în care a pus umărul la cucerirea titlului în Serie A după 11 ani și a trecut peste perioada de (in)adaptare din talia. În vârstă de 29 de ani, mijlocașul ofensiv are peste 100 de selecții în echipa națională. Eriksen este considerat o amenințare pentru orice adversar, fiind foarte bun la finalizare de la distanță, dar și un bun pasator pentru colegii lui.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.