August 3, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Satul indian în care oamenii se roagă ”zeiței Corona” ca să-i scape de virus: Poate cu binecuvântările ei, sătenii vor fi ajutaţi

2 min readDe Andreea Anghel.Publicat: 12.06.2021, 15:35.
Actualizat: 12.06.2021, 15:35

Localnicii din satul indian Shuklapur au ridicat un altar pentru ”zeița Corona” și își îndreaptă rugăciunile în speranța că intervenția divină poate alunga virusul mortal.

Satul indian unde oamenii se roagă ”zeiței Corona” ca să-i scape de virus Profimedia Images

Oamenii din satul Shuklapur, din nordul statului Uttar Pradesh, s-au rugat, au adus apă sfințită și flori la altarul de un galben strălucitor, unde și-au plasat idolul ”Corona”, de când l-au ridicat săptămâna aceasta.
“Poate cu binecuvântările ei, sătenii, satul nostru și toți ceilalți vor fi ajutaţi”, a spus vineri un sătean, pe numele său Sangeeta, potrivit Reuters.

India a fost copleşită de numărul covârşitor de cazuri

India a fost puternic afectată de un val de cazuri de coronavirus, mai ales în luna aprilie și mai, dar există semne că cel mai grav vârf ar fi trecut. Autoritățile au raportat sâmbătă 84.332 de cazuri noi, cel mai scăzut număr zilnic din ultimele două luni, arată datele ministerului Sănătății.
Rugăciunile sătenilor din Shuklapur nu au primit 100% răspunsul la care aceştia se aşteptau, în condiţiile în care există unele cazuri în zonă, dar cifrele sunt mult mai mici decât erau în acelaşi sat la apogeul pandemiei.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.