June 17, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Val de critici după ce modelul Emily Ratajowski a publicat poze cu bebelușul său. “Îl ține ca pe un sac de cartofi”

2 min readEmily Ratajowski se confruntă cu un val de critici, după ce a publicat pe Instagram mai multe fotografii în care își ține bebelușul în brațe. Mulți dintre urmăritorii vedetei contestă competența parentală a acesteia, acuzând-o că își ține fiul ca „pe un sac de cartofi”.

Galerie (5)

Val de critici după ce modelul Emily Ratajowski a publicat poze cu bebelușul său. “Îl ține ca pe un sac de cartofi” Instagram

Emily Ratajowski, în vârstă de 30 de ani, a publicat mai multe fotografii în care își ține băiețelul în brațe. Printre vedetele care au criticat-o se numără și Piers Morgan, un jurnalist britanic: „Nu așa se ține în brațe un bebeluș, iar milioanele tale de urmăritori nu ar trebui să fie încurajați să facă asta”, potrivit publicației indy100.com.
Într-o altă postare pe Instagram, modelul s-a filmat în timp ce bea un pahar vin. Câteva ore mai târziu s-a filmat alăptându-și bebelușul, iar criticile nu s-au lăsat așteptate. „Sper că nu alăptezi, după ce ai consumat alcool”, este doar unul dintre comentarii. Alți urmăritori susțin că vedeta își tratează fiul ca pe un accesoriu.

Ratajowski a fost nevoită să șteargă comentariile numeroase de la fotografii, mai ales după ce mesajul lui Piers Morgan a devenit viral pe Twitter, fiind redistribuit de peste 2.000 de ori.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.