June 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un tânăr de 20 de ani din Prahova a suferit arsuri grave după o explozie produsă de o butelie

2 min readUn tânăr de 20 de ani din Tăriceni, Prahova, a suferit arsuri grave după ce în bucătăria casei sale s-a produs o explozie.

Pompierii au descoperit că furtunul de alimentare a aragazului era izolat cu bandă adezivă, şi bănuiesc că aşa s-au acumulat gaze în bucătărie.Deflagraţia a spart geamurile şi a dărâmat o parte din pereţii încăperii. Băiatul a primit ajutor medical de urgenţă şi este acum internat în spital.Tânărul era singur acasă şi voia să încălzească o oală cu apă, dar când a aprins chibritul totul a sărit în aer.
Ion Badoiu, vecin: ”Am zis că este bomba, bomba, bomba. Copilul are 20 de ani se pregătea să se ducă la serviciu se..spăla şi el…cred că a lăsat butelia dată drumul şi s-a scurs gazul”.
Maria Badoiu, vecină: ”Groaznic, groaznic suntem în stare de şoc şi acuma a fost o bubuitură…mai ales că eram afară nu în interior”.Marian Militaru, vecin: ”S-a dărâmat bucătăria şi casa…tavanele s-au deteriorat în fine copilul e la spital e periculos uite munceşti o viaţă şi se alege prafu în câteva secunde”.Tânărul de 20 de ani a primit imediat îngrijiri medicale, apoi a fost dus la spital.Gheorghe Bădescu, Medic primar Ambulanță Prahova: ”Prezenta arsuri de gradul unu şi doi pe aproximatv 35 la sută din suprafaţa corporală. Era conştient acuza dureri intense a fost sedat şi transportat la spital”.Tatăl băiatului a venit într-un suflet de la serviciu când a aflat de explozie.Viorel Stan, proprietar: ”Am înţeles că el a pus nişte apă, s-a stins focul în rest nu ştiu să vă spun”.Pompierii au observat însă că furtunul aragazului era lipit cu o bandă adezivă.
Raluca Vasiloaie, Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova: ”Se pare ca deflagraţia s-ar fi produs cel mai probabil din cauza unei acumulări de gaze”.Vecinii se gândesc acum să îi ajute pe cei loviţi de necaz să-şi repare casa.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.