June 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Traficanţi de droguri din Constanţa, reţinuţi pentru 24 de ore. Unul dintre inculpaţi, prins în flagrant

2 min readDoi traficanţi de droguri din Constanţa au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după ce unul dintre inculpaţi a fost prins în flagrant.

Traficanţii de droguri din Constanţa erau specializaţi în comercializarea de cannabis şi de etnobotanice DIICOT – Poliţia Română

Traficanţii de droguri din Constanţa, propuşi pentru arestare preventivă.

Procurorii DIICOT Constanţa au reţinut doi traficanţi de droguri, după ce pe unul dintre inculpaţi l-au prins în flagrant într-o acţiune desfăşurată pe parcursul zilei de joi.

Bărbatul respectiv a fost prins când se pregătea să comercializeze o cantitate importantă de cannabis. După momentul respectiv, procurorii DIICOT Constanţa şi ofiţerii de poliţie judiciară de la BCCO Constanţa au efectuat patru percheziţii domiciliare.

Citește și:

Zeci de suspecţi audiaţi la Sibiu, într-un dosar de trafic de droguri de risc
Zeci de şoferi beţi şi drogaţi, depistaţi de poliţişti pe străzile Capitalei

Traficanţii de droguri din Constanţa, propuşi pentru arestare preventivă

Conform reprezentanţilor DIICOT, în urma percheziţiilor efectuate, oamenii legii au indisponibilizat droguri de risc, substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, un cântar electronic de precizie, un grinder, patru telefoane, un laptop, 5.200 de lei, 2.550 de euro, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.
Cei doi inculpaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind puşi sub acuzare pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri în vederea consumului propriu, fără drept. În cursul zilei de vineri, traficanţii de droguri din Constanţa urmează să fie duşi în faţa magistraţilor de la Tribunalul Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.