June 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Şase arestări în cazul tinerei de 18 ani din Câmpina legată de clanţa uşii şi violată: 3 fete sunt printre inculpaţi. Decizia a fost deja contestată

2 min readAu fost efectuate primele arestări în cazul tinerei în vârstă de 18 ani din Câmpina care a fost violată la o petrecere dintr-un apartament din Ploieşti.

Autorităţile au dispus arestarea a şase persoane în acest caz. Trei tinere, nu două aşa cum au fost informaţiile iniţiale, au fost implicate în cazul tinerei violate, informează Agerpres. Cele trei, dintre care două minore, au fost arestate preventiv de Judecătoria Ploieşti. Alături de cele trei fete au fost arestaţi şi trei bărbaţi.
Acuzaţiile care li se aduc celor şase sunt de viol şi lipsire de libertate. Decizia nu este definitivă şi a fost deja contestată de cei şase inculpaţi. Poliţiştii au efectuat miercuri dimineaţă nu mai puţin de 12 percheziţii în Câmpina şi Ploieşti, la domiciile celor bănuiţi că ar fi participat la petrecerea la care a fost violată tânăra de 18 ani.

Victima, convinsă să vină la petrecere

Victima a fost invitată la petrecere de cele trei tinere. Pentru că avea încredere în ele, tânăra a mers acolo. La un momentdat însă a fost imobilizată, legată şi obligată să întreţină relaţii sexuale cu 9 dintre cei 12 bărbaţi care erau prezenţi la această petrecere. Nu au lăsat-o să plece până a doua zi de dimineaţă, iar atunci când a încercat să scape a fost legată de clanţa uşii.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.