June 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Rupere de nori în Capitala. Mai multe maşini au fost blocate pe şosea, codul portocaliu de ploaie se prelungeşte

2 min readVideo

De Mihaela Uretu.Publicat: 11.06.2021, 19:10.
Actualizat: 11.06.2021, 19:10

Câteva minute de ploaie torenţială a inundat mai multe străzi din Bucureşti. Gurile de canallizare nu au mai făcut faţă din cauza debitului mare de apă, iar străzile s-au inundat imediat.

Vezi și

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Nu este pentru prima dată când oamenii au suferit atunci când plouă mai tare. În ultimele zile

Din cauza ploii torenţiale au fost probleme şi în trafic. În mai multe cartiere din Bucureşti traficul a fost paralizat. S-a format apă pe carosabil, după ce a plouat iar maşinile s-au deplasat cu dificultate.

De asemenea, a fost transmis și un mesaj RO Alert pentru atenționarea locuitorilor din București.

Municipiul București și județul Ilfov sunt vineri seară sub avertizare de tip nowcasting de cod portocaliu de ploi torențiale și grindină.
De la 17.30 până la 18.10, în București se vor semnala averse care vor depăși 25-30 l/mp – îndeosebi în estul și sud-estul municipiului, grindină, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, potrivit ANM.
Totodată, până la 18.10, în județul Ilfov, în Pantelimon, Glina și Popești-Leordeni, se vor semnala averse torențiale care vor depăși izolat 30 – 40 l/mp, grindină, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis azi un cod galben de furtuni, valabil joi între orele 12.00 – 23.00, în 31 de judeţe. Se anunţă şi trei zile de ploi torenţiale, cu vijelii şi grindină.
– material realizat cu informaţii primite pe Fii Observator –
Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.