June 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Reîntoarcerea la normalitate începe cu EURO 2020. Suporterii turci din Italia nu l-au uitat pe Hagi

2 min readDrumul către normalitatea după care am tânjit în pandemie începe vineri seară în Cetatea Eternă, Roma. În direct la PRO TV vom auzi fluierul arbitrului în partida inaugurală, de la Campionatul European de Fotbal, Turcia-Italia.

Din mulțimea adunată vineri în Piazza del Popolo s-au distins aproape imediat fanii turci. Relativ puțini, veniți de prin toate colțurile Europei, mai puțin din țara lor – Italia nu le-a permis intrarea. Dar, mai ales, purtând tricouri cu numele lui Gheorghe Hagi.Este prima competiție majoră de la debutul pandemiei, un examen pentru organizatori, dar și pentru fani.”- Cum de sunteți aici? Cum ați reușit să ajungeți aici? - Suntem din Germania! - Locuiți în Germania și aveți pașaport UE… - Da. De aceea. E trist că fanii din Turcia nu pot veni aici”.”- Ai tricou cu Hagi! - Hagiiiii! - De ce ai ales un tricou cu Hagi? - E legenda noastră, Hagi. - Eu sunt fan Galatasaray. Îl iubesc pe Hagi!”.
”- Ce credeți despre acest prim eveniment major din pandemie? - Sperăm să ne întoarcem la normalitate și să ne distrăm!”.”Hiii! Forza Italia! Makedonia!”.Joi noapte, pe o ploaie mocanească, festivitățile au debutat cu un show de videomapping. Mai degrabă o repetiție pentru oficialii provinciei și membrii comitetului de organizare.Spectacolul de proiecții video a adus în prim plan transformările din ultimii 60 de ani ale celebrei echipe naționale a Italiei, faimoasa Squadra Azzura, de altfel. Totul s-a întâmplat aici pe fațadă Palatului Senatorio din Piazza Campidoglio.Din motive de siguranță sanitară, la reprezentație a participat un număr limitat de persoane. Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.