June 12, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

LIVE TEXT Turcia – Italia, ora 22:00, meciul de deschidere al EURO 2020. Echipele probabile

2 min readTurcia – Italia, ora 22:00, este meciul care deschide EURO 2020. Primul meci de la EURO 2020 se joacă pe Stadio Olimpico din Roma.

EURO 2020 începe astăzi, pe 11 iunie, şi se va încheia pe 11 iulie, la Londra. Este primul Campionat European care are mai mult de două gazde: 11 oraşe vor găzdui meciuri de la EURO 2020, printre acestea fiind şi Bucureştiul.
Turcia şi Italia se întâlnesc pentru a doua oară la un Campionat European. În 2000, Turcia şi Italia jucau tot în meciul de deschidere al EURO. Italia a câştigat acea partidă cu 2-1 după golurile lui Antonio Conte şi Filippo Inzaghi. Ambele echipe reuşeau să treacă de grupe la EURO 2020.

Ultimele două partide în care Turcia şi Italia s-au întâlnit au fost două meciuri amicale şi ambele s-au încheiat la egalitate, scor 1-1. Italia nu a mai pierdut de 27 de meciuri, din toamna lui 2018.

Turcia stă bine în apărare: turcii au cea mai bună defensivă a preliminariilor, alături de Belgia, cu doar trei goluri. Turcia nu a mai primit gol în ultimele 8 partide oficiale jucate.
Echipele probabile:
Turcia: Ugurcan Cakır – Zeki Celik, Merih Demiral, Çaglar Soyuncu, Umut Meras – Okay Yokuslu, Ozan Tufan, Hakan Calhanoglu, Cengiz Under, Kenan – Burak Yilmaz Italia: Donnarumma – Florenzi, Bonucci, Chiellini, Spinazzola – Barella, Jorginho, Locatelli – Berardi, Immobile, Insigne

Ceremonie de deschidere specială
Ceremonia de deschidere a EURO 2020 va fi una specială. Din pricina restricţiilor anti-covid, spectacolul din deschderea EURO 2020 va fi unul virtual.
Oficialii italieni au permis prezenţa a 23.000 de spectatori pe Stadio Olimpico din Roma. Aceştia se vor bucura de un show virtual inedit: Martin Garrix, Bono și The Edge vor concerta pe Olimpico, însă prestaţia lor va fi una virtuală. Piesa We Are The People” e imnul competiţiei.
Italia nu a mai pierdut niciun meci din 2018. S-au strâns de atunci 27 de meciuri

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.