June 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Eroare uriasa a arbitrului in semifinala Roland Garros la minge de meci!

1 min read




Barbora Krejcikova s-a calificat in finala Roland Garros dupa un meci absolut dramatic in fata Mariei Sakkari din Grecia. Ea va juca in finala impotriva Anastasiei Pavlyuchenkova.Ea a castigat cu 7-5, 4-6, 9-7 disputa cu Maria Sakkari, salvand o minge de meci in setul decisiv, la 5-3 pentru jucatoarea din Grecia!Krejcikova a trebuit sa treaca si peste o eroare mare a arbitrului la ultimul joc, atunci cand oficialul din scaun a dat in teren o minge pe care Hawk Eye-ul (un sistem care nu e folosit oficial la Roland Garros) a vazut-o afara!Eroarea de arbitraj s-a produs la minge de meci pentru Krejcikova! “Am castigat de doua ori acest meci”, a spus cehoaica dupa joc.”E timpul pentru Hawk Eye si la Roland Garros”, a concluzionat Chris Evert la EuroSport. “Hawk Eye sau arbitri mai buni”, a completat Mats WilanderSi Murray a remarcat pe Twitter eroarea imensa.That is an absolutely brutal error from the umpire 😬- Andy Murray (@andy_murray) June 10, 2021



Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.