June 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Ce scria pe sacoul purtat de Prima Doamnă a Americii la sosirea la summitul G7

1 min readPrima Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, a ales un mesaj simplu la sosirea sa în Cornwall, la summitul G7, şi anume ”LOVE”.

 Cele patru litere puteau fi citite pe spatele unui sacou pe care l-a purtat în timpul unei scurte plimbări, joi, împreună cu soţul său, preşedintele american, Joe Biden.La plimbare au mai fost și premierul britanic, Boris Johnson, şi soţia acestuia, Carrie Johnson, notează AFP.Întrebată despre alegerea sa vestimentară, Jill Biden a declarat că vrea să aducă un mesaj pozitiv din America.
”Este important ca oamenii să simtă că există unitate între toate ţările (membre G7) şi să existe speranţă după acest an de pandemie”, a declarat ea.”Joe şi cu mine abia aşteptăm să întâlnim toată lumea la G7”, a completat Prima Doamnă.Mesajul afișat a fost analizat și prin prisma faptului că este opus față de unul afișat de precedenta Primă Doamnă Melania Trump, purtat tot pe o haină.Într-o vizită, în iunie 2018, la frontiera cu Mexicul, Melania Trump a purtat o haină pe care se putea citi “I really don’t care, do u?” (”Mie chiar nu-mi pasă. Ţie?”).Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.