June 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Vibraţia Zilei, 11 iunie. Avem parte de transformări în relaţiile de iubire şi prietenie. Mare atenţie la semnele pe care le primim

2 min readVideo

De Rosse Stan.Publicat: 10.06.2021, 18:16.
Actualizat: 10.06.2021, 18:17

Mulţi poate ştiu deja, astăzi este Lună Nouă! Momentul perfect pentru noi începuturi. Dar, evident, nu este singurul fenomen care ne influenţează.

Vezi și

Cuvântul transformare este cel mai potrivit pentru această zi. Punctul Norocului se intersectează cu mai multe planete şi ne ajută să ne vindecăm pe plan emoţional, dar şi schimbăm lucrurile din viaţa noastră în direcţia pe care ne-o dorim. Imaginea pe care o avem în societate, de asemenea, poate fi unul dintre subiectele principale.
Mâine, transformarea nu mai ţine doar de propria persoană, ci de relaţii. De la cele de iubire sau de prietenie, până la cele de familie. Venus este în opoziţie cu vertexul acestei zile, adică avem linie directă către schimbare.

Mare atenţie la semnele pe care le primim

Citește și:

Horoscop 11 iunie 2021. Atenţie la relaţia cu femeile, pentru că pot apărea conflicte
Perioada de tristeţe se încheie pentru 3 zodii, după Eclipsa de Soare de la 10 iunie. Ce nativi primesc veşti bune

Practic, vom filtra prietenii, la cine renunţăm sau ce persoane noi apar în viaţa noastră. Sfatul astrelor este să fim atenţi la semnele pe care le primim, pentru că sunt avertismente care ne indică dacă suntem sau nu pe drumul corect.
Mai este ceva foarte important de menţionat şi anume faptul că astăzi este Lună Nouă. Aşa cum v-am mai spus, acest fenomen este ideal pentru noi începuturi, indiferent dacă vorbim de iniţierea unui proiect sau de o relaţie de iubire. Mai multe detalii despre fiecare nativ în parte, aflaţi mâine dimineaţă în Observator matinal, dar şi pe canalul astrologului Alexandra Coman.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.