June 17, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Varianta Delta a Covid-19 are noi simptome: pierderea auzului şi cangrenă, printre cele mai frecvente. Medicii spun că e cea mai contagioasă formă

1 min readVarianta Delta a Covid-19, cunoscută şi ca tulpina indiană, este ultima mutaţie suferită de coronavirus şi, se pare, vine “la pachet” şi cu noi simptome.

Potrivit Bloomberg, medicii sunt de părere că varianta Delta este cea mai contagioasă formă de coronavirus şi provoacp forme mai severe ale bolii. Printre noile simptome descoperite de medici se numără deficienţa de auz, tulburări gastrice severe sau cheaguri de sânge care pot duce până la cangrene.
Medicii din Anglia şi Scoţia, ţări în care varianta Delta a devenit predominantă, spun că noua tulpină prezintă un risc mai mare de spitalizare. Noua formă de coronavirus s-a răspândit rapid, în doar 6 luni, în peste 60 de ţări. În Singapore, spre exemplu, varianta Delta s-a aflat la originea a peste 95% din cazurile de Covid 19 din ultima perioadă.

India a fost ţara cea mai afectată de varianta Delta. India a raportat în acest an, până acum, 18,6 milioane de cazuri de Covid-19. În 2020, India a raportat 10,3 milioane de cazuri în tot anul.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.