June 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Primul cod roşu de furtuni din această vară. Ploile au făcut ravagii în mai multe zone din ţară. “Aşa este de fiecare dată”

2 min readVideo

Iunie nu se dezminte. Cea mai ploioasă lună a anului parcă vrea să ne arate că poate fi şi mai furtunoasă decât a fost deja. Nu trece zi fără avertizări de vreme, iar efectele au fost pe măsură. Iar azi a fost emis primul cod roşu de furtuni din această vară.

Vezi și

Norii s-au adunat pe cer după orele prânzului. În doar câteva zeci de minute, ploaia torenţială a făcut prăpăd în mai multe judeţe.
În comuna Răzvad din Dâmboviţa canalizările n-au mai făcut faţă iar apa a ajuns rapid în casele oamenilor. În imaginile primite de la telespectatori pe Fii Observator, se vede cum leagănul din acestă curte este acoperit aproape complet de apă.

Judeţul Gorj a fost azi sub cod portocaliu. Pentru că nici măcar din curţi nu mai puteau să iasă, oamenii au făcut haz de necaz şi au ieşit cu undiţele la poartă.

Citește și:

Cod Galben de vreme rea: ANM anunță ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină în jumătate de țară
Vremea capricioasă a făcut prăpăd în mai multe judeţe. Ploile vor continua până la sfârşitul săptămânii

“Aşa este de fiecare dată. Tot timpul când plouă trebuie să ocolesc. Ce să facem. Trăim în România.E gata să intre acolo la trepte. Curtea se inunda, da. Degeaba am ridicat eu la gard, că tot intră.Aceeaşi problemă este de când ştiu eu. Intră apa si in curte. Norocul că e bordura mai inalta si mai opreşte din ea”.
Ploaia torenţială a dat mari bătăi de cap şi şoferilor
Şi şoferii au avut de furcă din cauza ploii torenţiale. Unul dintre ei s-a dat jos din maşină ca să-i dirijeze pe ceilalţi şoferi prin apa adâncă.

Nici judeţele Hunedoara, Maramureş, Mehedinţi şi Botoşani n-au scăpat, azi, de furia naturii. Acolo au fost şi precipitaţii sub formă de grindină. În Şişeşti, Maramureș, străzile au fost acoperite un strat gros de gheaţă. Şoferii îmbrăcaţi în pantaloni scurţi şi-au amintit brusc de zilele friguroase de iarnă.
Meteorologii au anunţat că ploile vor continua şi în orele următoare. Oltenia, Maramureş, nordul Moldovei, şi local Muntenia şi Transilvania vor rămâne sub cod galben până în această seară la ora 23.
Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.