June 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O mămică norocoasă va primi 10.000 de lire lunar, timp de un an, după ce fiica i-a oferit un bilet câştigător de ziua ei, în Londra

2 min readDe Andreea Anghel.Publicat: 10.06.2021, 16:39.
Actualizat: 10.06.2021, 16:40

O mamă a rămas uimită să afle că va încasa 10.000 de lire sterline în fiecare lună de acum încolo, timp de un an, după ce fiica ei a pus un bilet la loterie, drept cadou pentru ziua ei de naștere.

O mămică norocoasă va primi 10.000 de lire lunar, timp de un an, după ce fiica i-a oferit un bilet câştigător chiar de ziua ei, în Londra The National Lotery via Twitter

Mămica Cheryl Crowley locuieşte împreună cu familia sa în nord-vestul Londrei. Aceasta a primit un cadou mai special din partea fiicei sale, Jade, în vârstă de 27 de ani, pentru cea de-a 45-a aniversare, pe data de 7 mai.
Jade, mamă a trei copii la rândul său, cumpărase mai multe bilete la loterie, cu o zi înainte de aniversare, și le-a strecurat în felicitarea dedicată mamei sale. Doamna Crowley, de meserie profesoară, nu și-a putut crede ochilor atunci când a verificat numerele și și-a dat seama că era marea câștigătoare, potrivit Daily Mail.

Soarele a răsărit şi pe strada lor

Ea a declarat: ”A fost o perioadă foarte dificilă pentru familia noastră. Am pierdut un membru foarte drag din cauza Covid și am fost nevoiți să scormonim pentru a obține banii, pentru a-i asigura finalul pe îl merita. Așa că, în sfârșit, avem ceva pozitiv de sărbătorit!”
Familia îi dedică victoria soţului doamnei Crowley, care a spus întotdeauna că va câștiga la loto într-o zi. Jade a mai spus: ”Mama mea este uimitoare. Este profesoară de școală primară de 15 ani, dar a găsit timp să aibă grijă de o rudă în vârstă și să mă ajute cu cei trei copii ai mei, merită atât de mult”.
Familia intenționează să-și cheltuiască câștigurile pentru excursii în principal. Mămica spune că cel mai important lucru dintre toate va fi faptul că familia va putea să petreacă mai mult timp împreună. ”Dacă ultimele 18 luni ne-au învățat ceva, este să nu luăm nimic de bun și să profităm la maximum de fiecare moment”.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.