June 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O mamă vorbeşte pentru prima dată despre durerea pierderii fiului. Britanicul avea 24 de ani când s-a sinucis: Era o persoană generoasă

2 min readO mamă îndurerată vorbeşte pentru prima dată despre tragedia care a lovit familia. Fiul ei, care avea pe atunci doar 24 de ani, a decis să îşi pună capăt vieţii, anul trecut. Nimeni nu a înţeles de ce a recurs la acest gest. Femeia vrea să tragă un semnal de alarmă şi îi încurajează pe cei care simt că nu pot ieşi din situaţii ce par fără scăpare să ceară ajutor de specialitate.

O mamă vorbeşte pentru prima dată despre durerea pierderii fiului Profimedia Images

Jimmy Smith, fiul femeii, a decis să își pună capăt zilelor în luna ianuarie, anul trecut. De-a lungul istoricului său medical, acesta a fost diagnosticat cu depresie severă. Mai mult, din cauza abuzului de droguri suferea și de psihoză. Deşi problema părea clară, tânărul nu a căutat ajutor medical. Partenera lui de atunci a mers la mai mulţi specialişti pentru a afla ce se poate face, dar niciuna dintre variantele propuse iubitului ei nu au părut să îi fie pe plac, potrivit Mirror.
Mama îi îndeamnă pe cei care se confruntă cu probleme asemănătoare să caute la timp ajutor

Tânărul din UK era un om sufletist, după cum spune chiar mama sa: ”Era o persoană atât de generoasă. Era încăpățânat, îi plăcea să râdă”. Nimeni nu a putut înțelege de ce a recurs la un asemenea gest. Omul a lăsat în urmă o fetiță de doar 4 ani. ”Tatăl meu este o stea, tăticul meu este cea mai strălucitoare stea care sclipește.”

Citește și:

Părinți despăgubiți cu 3 milioane de dolari, după ce fiul lor de opt ani s-a sinucis, în SUA

Femeia a făcut un apel prin care îi îndeamnă pe cei care suferă de afecțiuni psihice sau de alte probleme care îi afectează major din punct de vedere emoţional, să caute ajutor de specialitate cât mai din timp: ”Dacă știu că există un ajutor, cât de mic, s-ar putea face diferența.”
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.