June 17, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Fotomodelul Erin Willerton a ajuns de urgență la spital după trei atacuri cerebrale și un cheag de sânge la nivelul gâtului, la doar 23 de ani, dar insistă că nu vaccinul Covid e de vină

2 min readActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice sumă este binevenită. Doamne, ajută!
Vedeta concursurilor de frumusețe și prezentatoarea TV Amy Willerton a dezvăluit miercurea trecută cum sora ei mai mică, Erin, a fost transportată de urgență la spital după ce a suferit trei atacuri cerebrale și a dezvoltat un cheag de sânge la nivelul gâtului, informează The Sun. Erin recunoaște că făcuse „vaccinul” Covid, dar neagă legătura dintre vaccinare și afecțiunile manifestate ulterior.

Făcând o postare pe Instagram, tânăra de 23 de ani a detaliat calvarul cumplit prin care a trecut și cum a fost la un pas de a suferi o „operație de urgență pe creier”.

Aflată în curs de recuperare, Erin a împărtășit o fotografie în care apare întinsă pe patul de spital, în timp ce le povestea fanilor despre suferința avută la sfârșitul lunii mai.

„Am încheiat luna mai cu 3 accidente vasculare cerebrale, un cheag de sânge la gât și o posibilă operație de urgență pe creier”, a scris ea pentru cei 256.000 de urmăritori ai săi.

„Alexa, redă că sunt încă pe picioare”, a glumit ea, făcând haz de necaz.

Tânăra a postat mai multe fotografii cu ea în diferitele etape ale suferinței: în ambulanță, spre spital, pe patul de spital, dar și una cu ea în fața ușii salonului, gata să plece.

În timp ce fanii au umplut secțiunea de comentarii cu presupuneri că cheagul de sânge a fost cauzat de vaccinul coronavirus, Erin a insistat că nu a fost cazul.

„Am văzut câteva comentarii despre vaccin, aș vrea să clarific faptul că cheagul de sânge nu a fost cauzat de vaccinul covid”, a răspuns ea, confirmând, totuși, că a făcut un „vaccin” Covid. Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.