June 12, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

EURO 2020. Suedia a chemat şase jucători de rezervă după două cazuri de Covid-19

1 min readSuedia a chemat joi şase fotbalişti de rezervă pentru EURO 2020, după ce extrema Dejan Kulusevski şi mijlocaşul Mattias Svanberg, testaţi pozitiv la Covid-19, vor rata meciul de luni cu Spania, transmite AFP, conform Agerpres. 

Cei şase jucători convocaţi într-o “bulă de rezervă”, după cum s-a exprimat selecţionerul Janne Andersson, sunt fundaşii Joakim Nilsson, Mattias Johansson şi Niklas Hult, portarul Jacob Rinne, extrema Jesper Karlsson şi atacantul Isaac Kiese Thelin. Ei se vor antrena separat de restul echipei, care se află în cantonament în oraşul suedez Goteborg.Federaţia suedeză va anunţa la UEFA lotul de 26 de jucători “duminică la miezul nopţii”.Potrivit regulamentului EURO 2020, dacă o echipă este plasată parţial în carantină sau în izolare, meciul se va disputa aşa cum era prevăzut dacă aceasta “are la dispoziţie cel puţin treisprezece jucători, printre care un portar”.Federaţia suedeză a anunţat marţi măsuri suplimentare anti-Covid 19 în lotul echipei naţionale. Noile teste PCR efectuate miercuri de jucători şi de membrii staff-ului tehnic au fost negative, cu excepţia celor două cazuri confirmate, a anunţat joi un purtător de cuvânt.
Spre deosebire de alte echipe, cvasitotalitatea jucătorilor suedezi nu sunt vaccinaţi, staff-ul considerând că este greu de justificat ca ei să aibă prioritate faţă de cetăţenii obişnuiţi.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.