June 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Doi soţi, găsiţi fără viaţă în casa lor din Argeş. Ar fi ingerat o substanţă toxică din greşeală

2 min readDe Monica Palade.Publicat: 10.06.2021, 17:53.
Actualizat: 10.06.2021, 17:56

Tragedie uriaşă pentru un cuplu de pensionari din judeţul Argeş. Cei doi pensionari au fost găsiţi fără viaţă de nora lor în locuinţa din comuna Bârla. Medicii nu au mai putut să facă nimic pentru bătrâni.

Tragedie fără seamăn: Doi pensionari, găsiţi fără viaţă în casa lor din Argeş. Se crede că ar fi ingerat o substanţă toxică din greşeală Shutterstock

Poliţiştii au deschis un dosar penal. Din primele cercetări, oamenii legii cred că Sebastan şi Florica P., în vârstă de 73, respectiv 61 de ani, ar fi ingerat o substanţă toxică, după ce ar fi confundat uleiul cu o substanţă toxică şi ar fi pus-o în salata pe care au consumat-o la micul dejun.
Găsiţi fără suflare în casă

Mai apoi, bătrânii s-au plâns că se simt rău şi se plângeau de dureri abdominale și stări de vomă, scrie ziarulargesul.ro. Familia nu a chemat ambulanţa, dar s-a dus la farmacie să ia ceva medicamente. Însă când nora a ajuns acasă, i-a găsit pe ce doi inconştienţi şi fără să dea semne de viaţă.

Citește și:

Tragedia de la Brașov, la un pas să se repete la Iași. Trei fetițe de 6, 8 și 11 ani au ajuns la spital după ce bunica le-a spălat pe cap cu o substanță neurotoxică
Dramă totală în familia copiilor din Braşov morţi după ce au fost spălaţi pe cap cu o substanţă toxică: “Tatăl vrea să-şi pună capăt zilelor”

În bucătăria casei, poliţiştii au găsit lângă sticla de ulei un recipent cu insecticid. Cele două trupuri au fost transportate la medicina legală în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzelor morţii. Cercetările continuă.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.