June 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Averea uriaşă pe care o deţine Ionel Robert Ştefan, primarul din Ştefăneştii de Jos acuzat de viol. Mama edilului: “Asta e manevră”

4 min readVideo

De Andre Rotaru.Publicat: 10.06.2021, 21:08.
Actualizat: 10.06.2021, 21:08

Unul din cei mai bogaţi primari din ţară a fost ridicat pentru corupţie… corupţie sexuală. Edilul din Ştefăneştii de Jos, comuna de lângă Bucureşti celebră pentru cântăreţii de manele care s-au mutat acolo şi pentru afacerile imobiliare de miliarde, este acuzat că a violat o fată de 13 ani. În urma violului, copila a rămas însărcinată. Primarul şi alte patru persoane sunt la audieri acum la poliţia din Ilfov.

Vezi și

Ştefan Ionel Robert. El e primarul acuzat că a lăsat însărcinată o copilă de 13 ani. Potrivit surselor Observator, fata ar fi fost abuzată de patru bărbaţi la o petrecere, iar printre aceştia s-ar fi aflat şi edilul din Ştefăneştii de Jos. S-ar fi întâmplat în 2017, dar violurile ar fi continuat şi după acea petrecere, spun anchetatorii. Adolescenta a şi născut un copil. Coincidenţă sau nu, s-a întâmplat tocmai în perioada în care primarul şi soţia s-ar fi despărţit. Mama lui susţine că întreaga poveste este o înscenare.
Mama primarului: “Asta e manevră făcută de paznicul care a fost la gârlă şi a fost nevastă-sa femeie de serviciu şi a dat-o afară. E manevra lor. Ei au adus fata asta intenţionat. Au fost ei, gaşca lor, acolo, pe gârlă”.

Reporter-Localnică: -Dumneavoastră credeţi ce spun anchetatorii? – Eu cred că e în stare. O fi fost o fetiţă amărâtă. Cu bani, dacă ai bani, sigur.

Citește și:

Primarul din Ștefănești, acuzat că a violat o fetiță de 13 ani. Victima a rămas însărcinată în urma abuzului
Şase arestări în cazul tinerei de 18 ani din Câmpina legată de clanţa uşii şi violată: 3 fete sunt printre inculpaţi. Decizia a fost deja contestată

Azi, mascaţii au descins în Ştefăneştii de Jos, în căutare de probe. În timpul percheziţiilor, primăria a fost păzită cu arma la piept. Printre cei vizaţi a fost şi o femeie, bănuită că a şantajat-o pe fată, ca să-l scape pe primar.
Andre Rotaru, reporter Observator: “Încă de la primele ore ale dimineţii, mascaţii au descins atât la casa primarului, cât şi aici, la primăria din Ştefăneşti. Au ridicat mai mutle dovezi şi au dus cinci persoane la audieri, printre care primarul, dar şi femeia acuzată că ar fi şantajat-o pe victimă”.
Cine este Ionel Robert Ştefan, primarul acuzat de viol

Ionel Robert Ștefan este primar din 2016, când l-a învins pe fostul edil, Anghel Rababoc, anchetat pentru un tun imobiliar. Mai exact, un schimb de terenuri dintre Gigi Becali şi Ministerul Apărării. Becali a cedat un teren de 10 hectare în Ştefăneştii de Jos pentru o suprafaţă similară în Voluntari. Iar ultimele alegeri s-au lăsat cu bătaie. Actualul edil a fost acuzat că a lovit un bărbat în secţia de votare.
Totul pleacă de la bani. La mijloc, sunt interese de milioane de euro. Comuna de lângă Bucureşti este o mină de aur pentru cine ştie să se descurce. Un grup de dezvoltatori turci a ridicat un mic oraş în zonă iar cei care au avut terenuri de vânzare au câştigat serios de pe urma lor. Alţii s-au îmbogăţit pe seama exproprierilor. Pe aici trece Autostrada Bucureşti-Ploieşti.
Iar viitoarea Autostrada de Centură va trece tot prin Ştefăneştii de Jos. Aşa că se vor da despăgubiri de 8,5 milioane de lei, adică 1,7 milioane de euro, celor care îşi vor da terenurile. Fericit câştigător la loteria exproprierilor e şi actualul primar. Va primi 106.000 lei pentru cele două loturi pe care le deţine pe traseul viitoarei autostrăzi.
Bani care par aproape un mizilic la cum arată declaraţia lui de avere. Două case, cinci maşini şi o listă nesfârşită de terenuri. 12 doar în Ştefăneştii de Jos, 16 în Dascălu, o comună vecină, 3 în Gruiu şi alte 7 în judeţul Braşov. Plus bijuterii de 5.000 de euro şi ceasuri Rolex şi Cartier, de mii de euro. Comuna se bucură şi de locuitori celebri. Adrian Minune are acolo patru case şi nouă terenuri. Şi Jador vrea să-şi facă vilă aici.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.