June 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Alexandru Arşinel, despre ”doamna inimii” lui. Marele actor nu îşi pierde speranţa după ce soţia a paralizat

2 min readVideo

Viaţa lui Alexandru Arşinel este cu adevărat de film. Marele actor a vorbit despre ”doamna inimii” lui, într-un nou episod din proiectul “Legendele”, realizat de Dan Negru.

Vezi și

Alexandru Arşinel: Doamna inimii mele, aici eram la o petrecere.
Dan Negru: De câţi ani sunteţi împreună?

Alexandru Arşinel: Din 68. Am cunoscut-o la ştrand, la Tineretului. Am prins o după-amiază liberă, că atunci lucram într-un spectacol cu Stroe. Cu Stroe dacă apucai să joci la grădină la Boema, nu mai prindeai o zi liberă. Juca şi pe furtună şi pe trăsnete. Stroe nu avea zi liberă. În ziua aia chiar a făcut că a plouat cu o oră, două înainte de intrarea la spectacol. Ploaie torenţială şi ne-a dat drumul. M-am dus la ştrand, la Tineretului.

Citește și:

Alexandru Arşinel, despre prietenul său de suflet, Corneliu Coposu: ”S-a legat o prietenie de bun simţ, nu o prietenie sufocantă”

Soţia sa a paralizat după un incident nefericit
Dan Negru: Cum e doamna acum?
Alexandru Arşinel: Nu e bine. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că suferă o paralizie. Un accident…suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic. Şi-a agăţat tocul şi s-a dus în cap. A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă.

Dan Negru: Gândiţi-vă că vine mâine Dumnezeu…contractul pe care l-am semnat noi în 1939…ce i-aţi spune?
Alexandru Arşinel: Doamne, te-ai ţinut de cuvânt. Îţi mulţumesc că m-ai lăsat să mă plimb în lumea asta şi bună şi rea şi că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcături…cu un lucru nu m-ai ajutat încă…ca Marilena să se simtă mai bine. Mă închin în faţa ta, în fiecare zi..las-o pe Marilena să se simtă mai bine.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.