June 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Tânără mamă, atacată şi ucisă de mai mulţi câini, în timp ce se afla în vizită la nişte prieteni, în Australia

2 min readFoto

O mămică din Queensland, Australia, s-a stins din viaţă fulgerător, după ce a fost atacată de o haită de câini. Aceasta mersese în vizită la nişte prieteni.

Tânără mamă, atacată şi ucisă de mai mulţi câini, în timp ce se afla în vizită la nişte prieteni, în Australia Facebook

Amanda Carmichael se afla în vizită la o casă din Maryborough, în regiunea Fraser Coast din Queensland, în jurul orei 9:00, marți, în momentul în care câinii au atacat-o. Femeia era o mamă iubită și un membru foarte apreciat al comunității sale.
Wade Lee, inspector interimar al grupului de patrulă din Maryborough, a declarat reporterilor sosiţi la fața locului că doamna Carmichael a suferit răni critice la nivelul gâtului, pieptului și brațelor. Chiar dacă cei prezenţi au sunat la serviciile de urgență, femeia a murit la fața locului.

O persoană care o cunoștea pe victimă a descris-o drept o ”prietenă frumoasă, dragă”, de care cu siguranţă o să îi fie dor. De asemenea, un alt prieten al acesteia a afirmat că întotdeauna a fost un om de nădejde.

Câinii au fost transferaţi de pe proprietate
Poliția spune că cei trei câini implicați în atac sunt ”considerați a fi rase încrucișate”. Animalele fuseseră închise într-o magazie de pe proprietate până la sosirea personalului de urgență. Se pare că acestea nu au locuit permanent la casa unde s-a produs tragedia. Câinii au fost puşi fiecare într-o cuşcă separată şi transferaţi, potrivit Daily Mail.
Inspectorul interimar din Maryborough, Wade Lee, a declarat că investigațiile inițiale asupra morții sugerează că incidentul a fost doar ”un accident foarte tragic”. De asemenea, se aşteaptă şi un raport din partea legistului.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.