June 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un informator din China rupe tăcerea: Ca să ascundă faptul că virusul COVID-19 provine din laboratorul din Wuhan, China încearcă să producă variante ale COVID-19 sugerând că virusul ar proveni de la lilieci

2 min readActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice sumă este binevenită. Doamne, ajută!
Un dezertor chinez spune că în China s-ar produce variante COVID pentru a acoperi scurgerile din laboratorul Wuhan. Potrivit unui raport realizat de Red State, dezertorul de rang înalt se află la DIA( Agenția de Informații a Apărării) de trei luni, furnizând “un raport detaliat din punct de vedere tehnic oficialilor americani”, potrivit LifeSIteNews.

Într-o serie recentă de tweet-uri, jurnalistul independent Adam Housley a atras atenția asupra existenței informatorului care le-a spus autorităților DIA că în China se produc variante ale virusului, sugerând că virusul COVID-19 provine de la lilieci, pentru a ascunde faptul că provine din laboratorul din Wuhan. 

“Sursele spun că nivelul de încredere în informațiile dezertorului este ceea ce a dus la o criză bruscă de încredere în Dr. Anthony Fauci”, afirmă un raport, “adăugând că personalul din cadrul Institutului de Cercetare Medicală a Armatei SUA pentru Boli Infecțioase detașat la DIA a coroborat detalii foarte tehnice ale informațiilor furnizate de dezertor.”

După ce a anulat ancheta administrației Trump privind originile virusului, Administrația Biden a fost nevoită recent să lanseze în grabă o altă anchetă.

“Ni se spune că presiunea sporită asupra Chinei din ultimele zile se datorează unui dezertor cu cunoștințe din interior”, a scris Housley pe Twitter”. 

Sursele spun despre conducerea DIA  că a păstrat dezertorul în cadrul rețelei lor de Servicii Clandestine pentru a împiedica Departamentul de Stat să aibă acces la această persoană, a cărei existență a fost ascunsă de alte agenții, deoarece conducerea DIA crede că există spioni sau surse chinezești în interiorul FBI, CIA și în alte câteva agenții federale.”

Într-un comentariu scris pentru LifeSiteNews la sfârșitul lunii trecute, expertul în China, Steven Mosher a indicat de ce FBI, CIA și alte agenții de informații americane nu sunt demne de încredere: 

”Eu însumi am puțină încredere că aceste agenții puternic politizate vor produce altceva decât o mușamalizare a responsabilității Chinei pentru pandemia pe care a dezlănțuit-o în lume. Ca să nu mai vorbim de faptul că acestea vor porni de la zero în desfășurarea investigației lor”. 
 
 


Also…US intelligence believes China is trying to produce variants that suggest it came from bats to cover up that it originally came from a lab. The belief is still that it escaped accidentally, but was allowed to spread.— Adam Housley (@adamhousley) June 4, 2021Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.