June 17, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un cântăreț celebru din Republica Moldova a murit după ce s-ar fi împușcat în cap. Artistul a lăsat un mesaj de adio

2 min readCântărețul de muzică folk Iurie Sadovnic, celebru în Republica Moldova, a murit la vârsta de 69 de ani. Artistul s-ar fi împușcat în cap, potrivit polițiștilor. Incidentul a avut loc în momentul în care artistul era singur acasă. Oamenii legii confirmă și faptul că au găsit un mesaj de adio, în care interpretul ar fi scris că nu vrea să fie povara nimănui.

Iurie Sadovnic Captură video / Youtube

Iurie Sadovnic, un cântăreț din Republica Moldova, a murit la vârsta de 69 de ani. Folkistul s-ar fi împușcat în cap, potrivit poliției, scrie Agora.md. Incidentul a avut loc în momentul în care artistul era singur acasă.
„Inspectoratul de poliție a sec. Botanică a fost sesizat la ora 14:21, precum că într-un apartament a fost depistat cadavrul unui bărbat. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor fiind solicitat și medicul legist.

Ajunși la față locului, polițiștii au stabilit că apelul a fost făcut de către soția bărbatului. În cadrul investigațiilor, polițiștii au stabilt că bărbatul în vârstă de 69 ani și-a aplicat o plagă prin împușcătură în regiunea capului această fiind fatală. Femeia a comunicat că acesta a rămas de unul singur acasă, iar cînd ea s-a întors acasă l-a găsit decedat.

Armă era deținută legal de către bărbat. La examinare de către medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate decât cele cu care s a ales în urmă împușcăturii. Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, se arată în comunicatul poliției.
Ulterior, polițiștii au descoperit un mesaj de adio, în care Iurie a scris că nu vrea să fie povara nimănui. Informația a fost confirmată de serviciul de presă al poliției municipale.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.