June 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Ucraina a stârnit furia Rusiei după ce şi-a prezentat echipamentul pentru EURO 2020 cu care va juca la Bucureşti

2 min readAu mai rămas doar câteva zile până la startul EURO 2020, iar echipele participante la turneul final fac ultimele pregătiri. Ucraina şi-a prezentat echipamentul cu care se va afişa la EURO 2020 şi cu care va veni la Bucureşti, pe Arena Naţională.

Momentul nu a fost lipsit de incidente. Ucraina a stârnit furia Rusiei după ce a imprimat pe tricourile de joc Crimeea, anexată de ruşi, şi sloganuri naţionaliste.
“Conturul Ucrainei va da putere jucătorilor, deoarece vor lupta pentru toată Ucraina”, a declarat Andriy Pavelko, preşedintele Federaţiei Ucrainene de Fotbal, pe contul său de Facebook, acolo unde a prezentat şi echipamentul de joc.

“Glorie Ucrainei! Glorie Eroilor!”, sloganurile folosite de protestatari în 2014, sunt, de asemenea, imprimate pe tricourile de joc ale naţionalei Ucrainei.

Crimeea a fost anexată de ruşi în 2014, iar regiunile Doneţk şi Lugansk sunt controlate de separatiştii pro-ruşi.
Ucraina joacă la Bucureşti

Ucraina va juca la Bucureşti două meciuri din cadrul Grupei C. Ucrainenii se vor duela cu Macedonia de Nord, pe 17 iunie, şi cu Austria pe 21 iunie, pe Arena Naţională. Al treilea meci al grupei, cel cu Olanda, se va juca la Amsterdam, Johan Cruijff ArenA.
EURO 2020. Programul meciurilor de pe Arena Națională
Austria, Ucraina și Macedonia de Nord vor veni la București pentru meciurile din faza grupelor. Din Grupa C mai face parte și Olanda, dar olandezii își vor juca meciurile pe terenul propriu, pe Johan Cruijff ArenA din Amsterdam.
Meciuri găzduite de Arena Națională la EURO 2020:

Grupa C: Austria – Macedonia de Nord, 13 iunie Grupa C: Ucraina – Macedonia de Nord, 17 iunie Grupa C: Ucraina – Austria, 21 iunie 28 iunie: meci din optimile EURO 2020
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.