June 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Copilă sfâșiată de un leopard, la petrecerea de ziua fratelui, în India: ”Era o fetiţă extraordinară, mereu cu zâmbetul pe buze”

3 min readO copilă de patru ani a fost ucisă de un leopard, chiar la petrecerea de ziua fratelui ei, în nordul Indiei. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

Copilă sfâșiată de un leopard, la petrecerea de ziua fratelui, în India Profimedia Images

Ada Yasir Mir se plimba prin grădina familiei, lângă orașul Srinagar, când animalul a prins-o şi a târât-o, lăsând în urmă doar o păpușă pe care aceasta o ţinea în braţe. Cu câteva minute mai devreme, fetiţa, îmbrăcată într-o rochie de prinţesă Barbie și având o coroană pe cap, își chemase familia pentru a tăia tortul de ziua fratelui ei, Ali.
Vineri, după ce familia a căutat-o ​​pe Ada ore în șir, părţi din corpul fetei au fost găsite într-o pădure din apropiere. ”A urcat la etaj și și-a scos rochia Barbie preferată pentru o astfel de ocazie și a purtat o coroană de prințesă, înainte de a păși în grădină pentru a-i cere bunicului ei să-și termine ceaiul, deoarece trebuiau să taie tortul”, a spus unchiul ei, Ahmed.

Familia copilei dă vina pe autorităţi

Dar câteva clipe mai târziu, familia a auzit țipetele Adei, înainte de a fugi în curte. Însă, niciun semn că fata ar fi prin preajmă. Localnicii i-au avertizat pe oamenii legii că au fost văzuți câțiva leoparzi în zonă, dar susțin că nu s-a făcut nimic în acest sens. Domnul Ahmed a declarat că animalele sălbatice au fost surprinse de camerele de supraveghere din vecinătatea lor, care se află lângă o zonă cu multă verdeaţă, potrivit Daily Mail.
”Scopul grădinii a fost pentru cultivarea puieților care ar putea fi trebuit plantați ulterior în zona pădurii. Dar zona nu a fost întreţinută și s-a transformat ea practic într-o pădure. După moartea ei, au început să tundă copacii și să curățe tufișurile, lucru pe care ar fi trebuit să îl facă de-a lungul anilor. Simțim că moartea copilului este rezultatul acțiunilor Departamentului forestier. Această zonă verde este înconjurată de locuinţe și există animale sălbatice care călătoresc libere”.
Zeci de oameni s-au adunat în afara casei fetei, în weekend, pentru a-și exprima condoleanțele familiei îndurerate. ”Era o fetiţă extraordinară, mereu cu zâmbetul pe buze. Dar ceea ce s-a întâmplat cu ea nu ar trebui să i se întâmple nimănui”, a spus dl Ahmed.

Rashid Naqash, directorul regional al faunei sălbatice din Kashmir, a declarat că departamentul său nu este vinovat de moartea copilei. ”Am lansat o campanie viguroasă din casă în casă pentru a educa oamenii despre amenințare și măsurile preventive care trebuie luate pentru siguranța lor. Le-am cerut să nu permită copiilor să iasă în afara caselor lor, mai ales în zori și după amurg”, a spus oficialul.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.