June 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Au început operațiunile de dezinsecție și deratizare în Capitală

2 min readPrimarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, marți dimineață, că de luni seară au început operațiunile de dezinsecție și deratizare în București.

 “Tratamentele împotriva țânțarilor și căpușelor au loc în tot Bucureștiul, începând de la periferie spre centru. Aceste tratamente se fac în fiecare seară, începând cu ora 9 și vor dura 7 zile, urmând să se lucreze simultan cu 12 echipe. În parcuri se va intra în zilele de joi și vineri, astfel încât acestea să fie pregătite pentru plimbările bucureștenilor la sfârșit de săptămână”, a transmis Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.Edilul a precizat că fiecare asociație de proprietari va fi anunțată de începerea tratamentului pentru deratizare, pentru a nu fi afectate animalele de companie care sunt plimbate în jurul blocurilor.
Anunțul vine după o perioadă în care au existat multe solicitări cu privire la acest lucru. În acest context, edilul a făcut câteva precizări.“Aș fi vrut să începem aceste operațiuni mai devreme, dar situația financiară a primăriei (datoriile curente de 3 miliarde, conturile poprite, investițiile blocate) ne-a forțat să decidem tăieri sau amânări de cheltuieli.Nu e plăcut atunci când scoți gunoiul de sub preș, dar acum suntem pe un drum bun, iar primăria își va îndeplini obligațiile față de bucureșteni”, a punctat el. Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.