June 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Știrile zilei, 7 iunie 2021. România, în topul poluării; Continuă conflictul dintre Clotilde Armand și Romprest

1 min readVideo

De Rosse Stan.Publicat: 07.06.2021, 19:56.
Actualizat: 07.06.2021, 19:57

Știrile zilei, 7 iunie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 7 iunie 2021

1) Un studiu Eurostat arată că România se află în topul statelor din Uniunea Europeană cu cele mai poluate oraşe. Primele două locuri în acest clasament sunt ocupate de oraşele din Bulgaria şi Polonia.

2) Romprest a început să ridice gunoaiele din Sectorul 1, după aproape o săptămână de certuri cu Clotilde Armand. Conflictul însă continuă, iar primarul acuză firma de şantaj şi ameninţă cu plângeri penale.
3) O dronă militară a fost recuperată din Marea Neagră de un echipaj al Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare. Aparatul de zbor plutea în derivă de mai multe zile.
4) România a pierdut cu 0 – 1 meciul amical disputat împotriva Angliei. Atenţia a fost acaparată însă de Nicolae Stanciu şi Ionuţ Nedelcearu, care au refuzat să îngenuncheze pentru mişcarea Black Lives Matter.

5) Jeff Bezos a anunţat că va călători în spaţiu cu o rachetă realizată de compania sa, Blue Origin. Fondatorul Amazon va zbura alături de fratele său, Mark, pe 20 iulie.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.