June 14, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Român rănit grav după ce a fost prins la furat şi a sărit de la 10 metri înălţime, în Italia

2 min readDe Cristi Ioniţă.Publicat: 07.06.2021, 07:37.
Actualizat: 07.06.2021, 07:41

Un român de 27 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost prins la furat şi a încercat să scape sărind de la 10 metri înălţime.

Poliţiştii italieni au reuşit să-l prindă pe român, dar şi pe unul dintre complicii acestuia Corriere della Sera

Românul şi alţi doi complici ar fi furat bunuri şi bijuterii în valoare de zeci de mii de euro.

Incidentul s-a petrecut în Roma, capitala Italiei, atât bărbatul respectiv, cât şi alţi doi suspecţi fiind bănuiţi că au spart numeroase apartamente şi au furat bijuterii şi bunuri în valoare de zeci de mii de euro. Conform Corriere Della Sera, alerta a fost dată sâmbătă seara când locuitorii dintr-un bloc au auzit sunete suspecte provenind dintr-un apartament.

Oamenii au solicitat intervenţia forţelor de ordine, iar poliţiştii au ajuns de urgenţă la faţa locului şi au pornit în urmărirea a trei suspecţi. Pe unul dintre suspecţi, un tânăr de 23 de ani, au reuşit să-l captureze utilizând focuri de armă. Românul de 27 de ani a încercat, în continuare, să fugă de poliţişti, iar la un moment dat, pentru a-şi pierde urma, a sărit de la o înălţime de 10 metri.

Citește și:

Strigăt de disperare al unei românce al cărei soţ a murit în condiţii misterioase la locul de muncă, în Italia
Şofer român de camion, mort într-un accident produs pe o autostradă aglomerată din Italia

Un suspect implicat în furturile din Italia nu a fost prins până acum

Românul nu a reuşit să-şi amortizeze aterizarea astfel că s-a ales cu răni grave în urma impactului cu asfaltul. Chiar şi aşa, românul a încercat să se mişte din nou, dar nu a mai reuşit să avanseze foarte mult, fiind capturat de poliţiştii italieni.
Victima a fost transportată de urgenţă la spital, iar medicii au stabilit că românul trebuie să rămână sub supravegherea lor, astfel că bărbatul a fost internat sub pază. Totuşi, analizele efectuate au arătat că rănile căpătate nu îi pun viaţa în pericol. Poliţiştii au descoperit, asupra celor doi suspecţi, bunuri şi bijuterii furate, iar ulterior au efectuat şi percheziţii la domiciliile celor doi şi au mai ridicat alte produse de lux care ar fi provenit din mai multe furturi comise. Al treilea suspect implicat în acest caz încă nu a fost prins până acum.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.