June 17, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Mesaje de felicitare din toate colţurile lumii, după ce Harry şi Meghan au devenit părinţi de fată: Este atât de drăguţ. Un bebeluş regal în oraş

3 min readVideo

Au curs mesajele de felicitare pentru prinţul Harry şi Meghan! Ducele şi ducesa de Sussex au anunţat duminică că au devenit părinţi de fată. Micuţa Lilibet Diana este a opta în rândul succesiunii la tronul Marii Britanii şi prima dintre strănepoţii reginei Elisabeta a doua care se naşte în afara Regatului Unit.

Vezi și

”Începem în această seară cu un breaking news. Prinţul Harry şi Meghan au anunţat naşterea fetiţei lor. Numele ei este Lilibet Diana.”
Aşa au aflat britanicii că familia regală este mai numeroasă. Lilibet Diana s-a născut vineri, la un spital din Santa Barbara, California, unde o naştere costă cel puţin 20.000 de dolari. Fericiţii părinţi au aşteptat până când au ajuns acasă cu bebeluşul că să anunţe lumea întreagă fericita veste.

”Pe 4 iunie, am fost binecuvântaţi cu naşterea fiicei noastre, Lili. Ea este mai mult decât ne-am fi putut imagina vreodată şi suntem recunoscători pentru dragostea şi rugăciunile transmise din toată lumea.”

Citește și:

Fiica lui Harry și Meghan nu are titlul de prințesă. Ce semnificație are numele Lilibet ”Lili” Diana Mountbatten-Windsor
Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat nașterea unei fetițe pe nume Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor

Familia regală, care încă încearcă să îşi revină după moartea prinţului Philip, soţul reginei, a transmis un mesaj comun de felicitare.
”Regina, prinţul de Wales şi ducesa de Cornwall şi ducele şi ducesa de Cambridge sunt încântaţi de vestea naşterii fiicei ducelui şi ducesei de Sussex.”
Oamenii nu au contenit să îşi exprime entuziasmul

Anunţul naşterii bebeluşului regal a fost primit cu bucurie în toate colţurile lumii.
”Cred că este fantastic. Harry este minunat pentru că a spus că vrea să îşi trăiască viaţa în felul său. Felicitări amândurora din toată inima.”
”Este atât de drăguţ. Un bebeluş? Aici? Este atât de drăguţ, aici, în Santa Barbara. Un bebeluş regal în oraş.”
Micuţa Lilibet Diana este cel de-al doilea copil al cuplului şi ultimul, aşa cum au anunţat chiar Meghan şI Harry, în urmă cu câteva luni. Spun că familia lor este perfectă, acum că au fost binecuvântaţi şi cu o fată. Şi fiul lor Archie, în vârstă de doi ani, este fericit că este frate mai mare. Fiica ducilor de Sussex a fost botezată cu numele de alint al reginei Elisabeta a doua, Lilibet, şi după bunica sa, prinţesa Diana, care ar fi împlinit anul acesta 60 de ani.

Cel mai probabil, la fel ca fratele ei, fiica ducilor de Sussex nu va avea un titlu regal, decât dacă regina Elisabeta a doua consideră altfel. Este greu de crezut însă, mai ales că nepotul ei a ales să renunţe la îndatoririle regale şi să autoexileze peste Ocean. Acum, Comentatorii regali speră ca noul bebeluş să îl reapropie pe Harry de familia regală. Ducele de Sussex a produs o adevărată furtună în Marea Brtianie în momentul în care, împreună cu soţia lui, a acuzat familia regală de rasism.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.