June 17, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Mărturia unei mame care şi-a pierdut fetiţa de doi ani din cauza neglijenţei medicilor, în Anglia: În timp ce se simţea rău, fetiţa ne-a luat în braţe şi ne-a spus că ne iubeşte

3 min readFoto

De Mihaela Uretu.Publicat: 07.06.2021, 20:15.
Actualizat: 07.06.2021, 20:15

Tragedie cumplită pentru o familie de români din Marea Britanie. Un fetiţă de numai doi ani şi-a dat ultima suflare în braţele părinţilor, din cauza neglijenţei medicilor de la spitalului Princess Royal University Hospital din Londra.

O fetiţă de doi ani a murit într-un spital din Londra

Informaţii trimise pe Fii Observator
Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Cristiana Banciu, în vârstă de doi ani, a fost dusă de urgenţă la spital, după ce părinţii au constat că fetiţa are febra foarte mare. Cu câteva ore în urmă se jucase cu părinţii. Era fericit şi nimic nu prevestea tragedia ce avea să urmeze.

În ciuda stării copilei, personalul medical a diagnosticat-o cu bronşită. Cu toate acestea, i-a sfătuit pe părinţi să meargă acasă şi să trateze copila cu antibiotic şi paracetamol.

Citește și:

Fată de 12 ani, spulberată pe trecerea de pietoni în drum spre şcoală. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere
Cadavrul unui bebeluș, găsit pe coasta norvegiană. Familia sa încerca să ajungă în UK, când ambarcațiunea lor s-a scufundat

Georgiana – mama fetiţei: Într-o duminică blestemată, fetiţa mea a făcut febră mare. Pe la 3 jumate, 4 dimineața, m-am trezit şi am văzut că are febră. I-am dat o pastilă şi am aşteptat 30 de minute ca să văd daca scade febra. Pentru că nu a scăzut, am dus-o la urgenţe împreună cu soţul meu. Când am ajuns la urgenţe, fetiţa a vomitat, dar nimeni nu se panica, pentru ei era normal ca un copil cu febră să vomite. Au consultat-o şi au zis că are început de bronşită. Ne-a dat antibiotic şi ne-a trimis acasă.

Iar de aici, calvarul familiei a început. Fetiţa a continuat să se simtă rău.
Georgiana – mama fetiţei: Am ajuns acasă, i-am dat fetiţei să mănânce şi pastilele pe care ni le-a dat doctorul şi am pus-o la somn. Între timp, fetiţa s-a simţit din nou rău. A început să tremure şi mi-a zis că îi este foarte frig şi a început să se învineţească. Am început să mă panichez şi l-am sunat pe soţul meu. A venit sora mea şi am dus fetiţa din nou la urgenţe.
Mama Cristianei îi acuză pe medici că ar fi putut face mai mult pentru a îi salva fata și spune că testele menite să stabilească starea de sănătate a acesteia au fost insuficiente.

Georgiana – mama fetiţei: Am ajuns la spital şi m-au trimis la pediatrie pentru că avea temperatura 41.5. M-au pus să aştept 10 minute în sala de aşteptare. Între timp, fetiţa a început să vomite şi sa se simtă şi mai rău. A început să facă convulsii. Soţul meu a luat-o de la mine, iar fetiţa ne-a luat pe amândoii de gât şi ne-a zis că ne iubeşte. În acel moment, medicii i-au dat un cocktail de pastile ca să îi scadă febra. Ne-am urcat în salon ca să se odihnească. La un moment dat a început să vomite în somn.
Micuţa a transferată de urgenţă la King’s College Hospital NHS. În ciuda eforturilor depuse de medici pentru a o ţine în viaţă, Cristiana a intrat în moarte clinică, iar părinţii au fost nevoiţi să o deconecteze de la aparate. Tragicul eveniment a avut loc anul trecut, pe data de 8 ianuarie.
Acum, părinţii vor ca cei vinovaţi să răspundă pentru aceasta tragedie şi au intentat un proces îm potriva spitalului Princess Royal University Hospital din Londra.
Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.