June 12, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Încă o secție a Institului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului renovată din donații. ”Arată ca un spital din Paris”

2 min readO secție de pediatrie a Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului a fost complet renovată. În câteva zile, după ce se va face dezinfecția generală, aici vor putea fi internați primii pacienți.

Saloanele și rezervele au băi proprii și cădițe pentru spălarea celor mici. Iar pentru o atmosferă relaxată, peste tot sunt desenate personaje din povești ori filme de animație. Este a patra secție renovată din sponsorizări.Șase saloane și patru rezerve în care pot fi internați 28 de copii cu probleme digestive, de la nou-născuți până la vârsta de 3 ani, arată acum ca un spital din străinătate. Renovările au început în luna februarie.Prof. Ioan Gherghina: ”Arată ca un spital din Paris”.Pe lângă băi proprii, în saloane și rezerve au paturi în care pot sta părinții când vin cu cei mici la spital. În plus, în fiecare există o asemenea cădiță în care să fie spălați copii, astfel încât să nu mai meargă într-o baie comună.
Este a patra secție din institut renovată din bani obținuți în mare parte din sponsorizări, după UPU, secția Izolare 1 și Pediatrie 1. De această dată, Asociația “Zi de bine” s-a implicat în proiect.Conf. dr. Mihai Craiu: ”220.000 de euro a costat întreaga lucrare, iar 160.000 au venit din donațiile strânse de asociația respectivă”.  Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.