June 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

În ce situație se află Fulgy, fiul Clejanilor. Ioniță: ”Nu s-a ajuns la poliție, nu este internat”

2 min readLuni dimineață a fost răspândită în spațiul public informația că fiul Vioricăi și al lui Ioniță din Clejani, Dan Manole Constantin Fulgerică, ar fi ajuns la poliție și ulterior internat la Spitalul de Psihiatrie. Anunțul a fost însă infirmat de tatăl său.

Invitați în emisiunea ”La Măruță”, cuplul de artiști a dat și o explicație privind comportamentul fiului lor, poreclit Fulgy.”Nu s-a ajuns la poliție, poliția a venit acasă să îi ia o declarație, nu am chemat eu poliția. Fulgy și-a dorit să se vorbească despre el. Se uita foarte multe la reality show-uri și la ce fac artiștii din America. Eu mi-am scris aici câțiva artiști de la care el se inspiră: Cardi B, Kardashiam, Snoop Dogg. El este de două-trei zile în conflict cu poliția. Sâmbătă i-au luat permisul, duminică nu știu ce s-a mai întâmplat. Aseară a trebuit să dea o declarație pentru tot ce s-a întâmplat, da la momentul acesta s-a oprit. Și-a atins scopul lui, se vorbește numai despre el”, a spus Ioniță din Clejani.”Fulgy nu e internat. Locuiește singur. Și-a atins scopul lui, am zis că este prea mult. Acum trebuie să-și înceapă activitatea lui. Ăsta e modelul de promovare pe care el și-l dorește. Eu n-aș spune că sunt de acord cu ceea ce face el, dar îmi spune tu ești bătrân, tu nu știi”, a mai adăugat tatăl lui Fulgy.Luni, mai multe publicații au titrat că Fulgy ar fi fost luat de un echipaj de poliție, după ce chiar tatăl său ar fi depus o plângere în urma unor amenințări, și că ulterior a fost internat la Psihiatrie.
Fulgy a fost prins drogat la volan în urmă cu opt zile și dus la Institutul de Medicină Legală pentru recoltare de probe biologice, unde s-a dovedit că acesta consumase cannabis. În urma acestui eveniment, fiul Vioricăi și al lui Ioniță din Clejani a spus că doar l-a inhalat ”automat”, pentru că fumau cei care se aflau în jurul său, la o petrecere organizată de Alex Velea.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.