June 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

iLikeIT. Care sunt cele mai utile aplicații pe care trebuie să le ai când pleci la drum în vacanță

2 min readDacă ați plănuit să folosiți mașina și în concediu, nu plecați la drum fără câteva aplicații importante. Se pot instala în câteva minute și vă scutesc de eventuale amenzi.

 Să zicem că ai făcut ITP-ul astăzi și expiră peste un an, dacă mașina e mai veche, sau peste doi ani, dacă e mai nouă. Ai acum o aplicație prin care primești notificare pe telefon și pe laptop la data când va trebui să o faci din nou.Mai există și aplicația e-tarife, făcută de autoritățile române, prin care poți să-ți cumperi rovinietă și poți să plătești și taxele de pod. Este foarte ușor de achitat rovienita: selectezi categoria de autoturism, perioada pe care o vreau și gata.Mai este o aplicație interesantă care se poate folosi la drum, se numește Tricount. Împarte automat toate cheltuielile pe care noi le facem în vacanță.
De asemenea, pe tools.eu poate fi găsit ce taxă trebuie plătită în fiecare țară în parte.Waze rămâne aplicația cea mai bună de călătorit, dar mai există și Here, o aplicație gratuită cu informațiile din trafic. Avantajul este că poți să descarci și hărțile offline, așa că dacă mergi în Serbia sau Turcia, unde internetul este mai scump, poți să-ți stochezi toate hărțile offline și ai toate informațiile de interes acolo, inclusiv hoteluri. Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.