June 12, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Boris Johnson sare în gașca globaliștilor și vrea ca vaccinarea anticovid să devină obligatorie la nivel planetar până la sfârșitul anului 2022 : “Ar fi cea mai mare performanță din istoria medicinei”

2 min readActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice sumă este binevenită. Doamne, ajută!
Premierul britanic Boris Johnson a cerut sâmbătă liderilor din Grupul celor șapte națiuni, numit și „G7” să se angajeze în vaccinarea întregii lumi împotriva COVID-19 până la sfârșitul anului 2022. Johnson declarat că va încerca să obțină un angajament în privința atingerii obiectivului global de vaccinare, anunță NDTV.

“Vaccinarea întregii lumi până la sfârșitul anului viitor ar fi cea mai mare realizare din istoria medicinei”, a spus Johnson într-o declarație. “Îi invit pe colegii mei lideri din G7 să ni se alăture pentru a pune capăt acestei pandemii teribile și să se angajeze că nu vom permite niciodată ca devastarea provocată de coronavirus să se repete.”

Liderii Germaniei, Franței, Statelor Unite, Italiei, Japoniei, Uniunii Europene și Canadei i se vor alătura lui Johnson la summitul de trei zile din Cornwall, în sud-vestul Angliei, care începe vineri. Aceasta va fi prima călătorie în străinătate pentru președintele american Joe Biden de la preluarea mandatului în ianuarie.
 

În timp ce unele dintre mai bogate națiuni au vaccinat un număr mare al populației , multe țări mai sărace nu au avut același acces la vaccinuri. Iar „experții în sănătate” au avertizat că, dacă nu se donează mai multe vaccinuri COVID-19, virusul va continua să se răspândească și să mute.

Secretarul american al Trezoreriei, Janet Yellen, aflată la Londra pentru reuniunea miniștrilor de finanțe, a declarat că este urgent ca cele mai bogate națiuni să promoveze vaccinarea în țările mai sărace care nu își permit să le cumpere.

De asemenea, aceasta a repetat poziția SUA conform căreia drepturile de brevet ar trebui eliminate pentru vaccinuri și a declarat că se face tot ce se poate pentru a rezolva problemele lanțului de aprovizionare care împiedică acumularea de vaccinuri în alte părți ale lumii.

Până în momentul de față, Marea Britanie a comandat peste 500 de milioane de doze de vaccin COVID-19 pentru populația sa de 67 de milioane de locuitori și spune că va dona toate vaccinurile de care nu are nevoie.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.