June 12, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un clarvăzător care a ajutat în numeroase dosare de dispariție spune că știe unde a fost îngropată Madeleine McCann

3 min readFoto

Clarvăzătorul Michael Schneider a dat poliției coordonatele exacte ale locului în care crede că îi vor găsi trupul micuței Madeleine McCann, fetița care a dispărut din Praia da Luz, un orășel din Portugalia, pe 3 mai 2007.

Un clarvăzător care a ajutat în numeroase dosare de dispariție spune că știe unde a fost îngropată Madeleine McCann mirror.co.uk

Poliția urmează să investigheze afirmația unui clarvăzător conform căreia trupul lui Madeleine McCann este îngropat într-o pădure la 9 kilometri de stațiunea de vacanță portugheză unde a dispărut.
Clarvăzătorul știe exact unde este îngropată Madeleine McCann

Michael Schneider, care a localizat cu succes rămășițele mai multor persoane dispărute, le-a spus ofițerilor că Madeleine „din păcate este moartă și îngropată în Portugalia, la nord-est de Lagos”, scrie Mirror.

Citește și:

O adolescentă dispărută de mai bine de o lună ar fi fost ucisă la comanda părinților, în Italia. Fratele fetei, sub protecția poliției

El le-a dat polițiștilor coordonatele exacte ale locului unde crede că vor găsi trupul ei.
Procurorul german, Hans Christian Wolters, a confirmat pentru Sunday People faptul că ofițerii săi au folosit anterior clarvăzători și, în unele cazuri, au primit informații specifice.
Dar afirmația lui Schneider va fi o nouă lovitură pentru părinții Madeleinei, Kate, 52 de ani, și doctorul Gerry, 53 de ani, din Rothley, Leics, care cred că fetița este încă în viață.

Madeleine a dispărut din apartamentul lor de vacanță din Praia da Luz pe 3 mai 2007, cu câteva zile înainte de a patra ei aniversare.
Michael Schneider, fost reporter TV, a ajutat în rezolvarea mai multor cazuri de dispariții
Schneider, în vârstă de 50 de ani, fost reporter TV, a declarat: „Nu dau astfel de informații ușor și fără să mă întreb constant, deoarece sunt foarte conștient de responsabilitatea a ceea ce fac.”
Luna trecută a ajutat la rezolvarea cazului unei femei dispărute în Germania. A fost găsită atârnată de un copac la 36 de ore după ce Schneider a dat poliției locația corectă.

De asemenea, a identificat cu succes cadavrele cuplului asasinat Peter Neumair, în vârstă de 63 de ani, și Laura Perselli, în vârstă de 68 de ani, dispăruți din casa lor din Bolzano, în Italia, în ianuarie.
Sora lui Peter, Michaela, a spus: „În cazul lui Maddie, în opinia mea merită încercat – poliția ar trebui să arunce o privire asupra coordonatelor pe care le-a dat Michael”.

Polițiștii au anunțat că investighează noua pistă
Schneider a luat legătura cu BKA – echivalentul FBI al Germaniei – în urmă cu trei săptămâni, iar aceștia i-au răspuns într-un email: „Informațiile dvs. vor fi încorporate în mod corespunzător în munca noastră”.
Schneider a spus: „Sunt fericit că BKA pare să mă ia în serios”.
Explicându-și tehnica psihică, Schneider a spus: „Mă uit la o fotografie a persoanei dispărute și mă întreb în sus către Dumnezeu dacă această ființă vie este vie sau moartă. După aceea iau un atlas sau o hartă rutieră și privesc superficial suprafețele mari. Apoi la Google Maps și Earth. Apoi mi-am lăsat degetele și ochii să se rotească peste aceste hărți până când se opresc într-un loc și îl marchează”.
Procurorii germani l-au numit pe pedofilul Christian Brueckner, în vârstă de 44 de ani, care execută în prezent o pedeapsă de șapte ani pentru viol, ca prim suspect.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.