June 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Trupul unui bărbat a fost găsit într-o geantă, în apropiere de Colosseumul din Roma

2 min readO descoperire macabră a zguduit Roma sâmbătă, 5 iunie. Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit într-o geantă.

Cadavrul a fost descoperit de un trecător care se afla pe o stradă din apropierea Colosseumului. Bărbatul a observat că din geanta respectivă curgea sânge. Fără să stea pe gânduri, el a alertat poliția, informează Libero Quotidiano.Oamenii legii au deschis imediat o anchetă. Aceștia au aflat că bărbatul decedat se numea Luca De Maglie și avea 37 de ani. Individul avea antecedente penale şi era dependent de droguri.Firul anchetei i-a dus pe poliţişti au până în apartamentul lui De Maglie. Acolo, ei au găsit-o pe iubita bărbatului, o femeie în vârstă de 39 de ani, cu antecedente penale şi dependentă de droguri.Ea a mărturisit că a băgat cadavrul lui De Maglie în geanta respectivă, apoi a transportat trupul neînsufleţit la câteva sute de metri distanţă. Femeia a precizat că nu are nicio legătură cu moartea bărbatului.
Aceasta a mai spus că în cursul zilei de luni, imediat după ce s-a întors acasă, l-a găsit pe De Maglie prăbuşit pe podea, cu faţa în jos. A încercat să-l resusciteze pe bărbat, dar nu a reușit.Femeia le-a mai spus polițiștilor că a stat câteva zile în casă cu trupul neînsufleţit al iubitului ei. Apoi, a decis să scape de cadavru.Anchetatorii italieni nu sunt convinși că femeia spunea adevărul şi continuă cercetările în acest caz.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.