June 12, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Regina Elisabeta a II-a şi familia regală, mesaj de felicitare pentru Meghan şi Harry pentru naşterea fiicei lor

1 min readPublicat: 06.06.2021, 21:32.
Actualizat: 06.06.2021, 21:39

Regina Elisabeta a II-a şi ceilalţi membri ai familiei regale britanice i-au felicitat, duminică seară, pe prinţul Harry şi pe soţia acestuia Meghan pentru naşterea fetiţei lor.

Regina Elisabeta a II-a şi familia regală, mesaj de felicitare pentru Meghan şi Harry pentru naşterea fiicei lor Profimedia Images

“Regina, prinţul de Wales şi ducesa de Cornwall şi ducele şi ducesa de Cambridge au fost informaţi şi sunt încântaţi de vestea naşterii fiicei ducelui şi ducesei de Sussex”, se arată într-un comunicat dat publicităţii de un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham.
Un mesaj de felicitări a venit şi din partea premierului Boris Johnson, în social media: “Multe felicitări ducelui şi ducesei de Sussex pentru naşterea fiicei lor”, scrie news.ro.

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan au anunţat, duminică, naşterea celui de-al doilea lor copil, o fetiţă care se va numi Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor. Fetiţa s-a născut vineri, la ora 11.30, la un spital din Santa Barbara, California.

Fetiţa nou-născută este a opta în ordinea succesiunii la tron
Prinţul Harry şi Meghan, ducele şi ducesa de Sussex, mai au un copil, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, în vârstă de 2 ani.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.