June 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Problema deşeurilor din Sectorul 1, departe de a fi rezolvată: “Nu am cum să ţin o săptămână gunoiul în casă”

2 min readVideo

Scandal în faţa Primăriei Sectorului 1. Mai mulţi oameni au aruncat saci cu gunoi pe treptele instituţiei, revoltaţi că deşeurile nu au fost ridicate de pe străzi zile la rând, iar mirosul a devenit insuportabil. Locuitorii Sectorului 1 protestează astfel faţă de modul în care primarul Clotilde Armand a gestionat problema ridicării deșeurilor de către firma de salubritate. De data asta, angajaţii companiei şi-au făcut imediat apariţia.

Vezi și

Războiul dintre Primăria Sectorului 1 şi firma de salubritate, pe tema gunoaielor de pe străzi, continuă.

Locuitoare Sector 1: Doamna Clotilde, doamna primar! Uitaţi cât de repede s-a mobilizat, primăriţa gunoi! De ce doar aici v-au trimis să strângeţi gunoiul?

Locuitor Sector 1: Domnule, nu am cum să ţin o săptămână gunoiul în casă, stimate domn!
Este foarte departe de a fi rezolvată această situaţie şi, în ciuda faptului că angajaţii firmei de salubritate au început să adune gunoiul din Sectorul 1, situaţia încă arată dezolant pe teren.

Angajaţii de la firma de salubritate au trecut pe lângă munţii de gunoaie, au venit, au luat câţiva saci, după care şi-au văzut de drum. Cam în acest mod se face curăţenie în Sectorul 1, din câte am reuşit să vedem până acum.
De altfel, angajaţii firmei de salubritate au anunţat că este o soluţie temporară până când scandalul dintre firmă şi Primăria Sector 1 va fi rezolvat, într-un fel sau altul. Reprezentanţii firmei de salubritate acuză că nu au fost plătiţi şi, automat, ei nu au putut să plătească la staţia de sortare pentru ca gunoiul să poată fi ridicat.
Oamenii merg cu mască în Sectorul 1, din cauza mirosului provenit de la gunoaiele de pe străzi

Când vorbim despre tot acest gunoi, trebuie să precizăm că, în ultimele aproximativ 10 zile, oamenii au aruncat cam tot ce puteau arunca. Vedem obiecte vestimentare, rame de tablouri, cauciucuri, obiecte sanitare, etc.
Cert este că această situaţie trebuie rezolvată într-un fel sau altul. Reprezentanţii firmei de salubritate spun că au început ridicarea gunoiului pentru moment, dar că această situaţie nu poate să continue în cazul în care Primăria nu îşi achită datoriile.
Oamenii au ajuns să poarte, din nou, mască pe stradă pentru că mirosul este insuportabil cam pe toate străduţele adiacente din Sectorul 1 al Bucureştiului.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.