June 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Trafic rutier oprit pe mai multe bulevarde mari din centrul Capitalei, în weekend. Calea Victoriei, doar pentru pietoni

2 min readE festival în centrul Capitalei, străzile sunt mai pline ca înainte de pandemie de când bulevradele mari au fost închise pentru maşini şi deschise pietonilor. Şi supriză, Calea Victoriei a fost curăţată de gunoaie peste noapte. E de altfel singura arteră din sector care a scăpat de mizerie.

Vezi și

Centrul Capitalei a fost ocupat de oameni. Pe Calea Victoriei nu se trece cu maşina în weekend. Temperatura a sărit de 30 de grade Celsius, aşa că cei mai mullţi s au oprit la o îngheţată. Sau mai multe. Agitaţia şi forfota din centru înseamnă profit pentru patroni.
Jorge, reprezentant magazin: Clienții sunt mai fericiți. Vezi persoane care rad pe stradă, se plimbă, dansează, e altfel. Vânzările au crescut undeva la 70%.

Gunoiul a dispărut ca prin minune de pe Calea Victoriei

Citește și:

Șeful Gărzii de Mediu, la pas printre grămezile de gunoaie de pe principalele artere din București. ”Investigăm toţi factorii implicaţi”
Romprest anunță că e pregătită să ridice gunoaiele din Sectorul 1, dacă Primăria plătește facturile restante din acest an

Ca prin minune Calea Victoriei este singura arteră din Sectorul 1 de unde tot gunoiul a dispărut peste noapte. Şapte zone din Centrul Bucureştiului sunt exclusiv pietonale în weekend-urile de vară. Din centru, de la Bd. Kiseleff, pe Calea Victoriei, până la râul Dâmbovița. Mulţi au făcut astăzi traseul invers şi au încheiat plimbarea pe terasa Arcului de Triumf. Până pe 17 octombrie, Arcul de Triumf va fi deschis în fiecare weekend dar și la sărbătorile legale. Programul de vizitare e între ora 11 și ora 22. Intrarea e gratuită, iar priveliștea de sus, de la 27 de metri, una inedită.
Titus Bazac, inspector de specialitate: Este un monument de referință pentru istoria neamului. O lecție de istorie pe viu. Este un monument cu profunde semnificații atât pentru istoria națională, cât și pentru oraș, pe sub Arcul de Triumf tracand armatele glorioase de după Primul Război Mondial.
E prima dată după un an şi jumătate când monumentul poate fi vizitat. Anul trecut, din cauza pandemiei, Arcul de Triumf a fost închis.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.