June 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Reacții dure după petrecerea din București la care s-a servit sushi de pe o femeie fără haine: “Imoral, degradant, inimaginabil…”

3 min readVideo

Scandal după o petrecere mondenă din Bucureşti. Organizatorii sunt acuzaţi de comportament degradant şi umilitor la adresa femeii, după ce invitaţii au fost serviţi cu sushi direct de pe o fată aproape goală. Imaginile au stârnit un val de critici pe reţelele de socializare, mai ales că vedetele prezente la eveniment nu s-au arătat deranjate. 

Vezi și

O tânără aproape dezbrăcată a fost întinsă pe o masă, pe post de platou de sushi. Aşa s-au gândit organizatorii unei petreceri mondene din Capitălă sa-şi surprindă invitaţii. Printre oaspeţi, nume cunoscute din showbiz-ul românesc: Andreea Marin, Anda Adam sau Oana Roman.
Fata este doar de decor, dragi băieti! Nu vă gândiți la prostii, nu este comestibilă!

Mulţi dintre cei care au văzut imaginile nu au gustat însă deloc iniţiativa. Au curs reacţiile de indignare pe Facebook. Cei prezenţi la petrecere au fost acuzaţi de tratament degradant la adresa femei.

“Cum să validezi așa ceva? Cum sa participi la eveniment, sa vezi asta și să nu iei atitudine? Mi se pare IREAL! Imoral, degradant, inimaginabil…”, a scris Oana Pellea pe o reţea de socializare.
Li s-a părut normal să mânânce sushi de pe o femeie dezbrăcată
Invitaţilor nu numai că nu li s-a părut nimic în neregulă, ba chiar au făcut glume cu tânăra… Preşedinta Asociaţiei “Mame pentru Mame”, Ana Măiţă, a cerut explicaţii publice invitatelor la petrecere care au considerat gestul normal.

Ana Măiţă, preşedinta Asociaţiei “Mame pentru Mame”: Cred că în spațiul public românesc vorbim prea puțin despre asumarea unor astfel de greșeli. M-aș fi bucurat că atât organizatorii cât și vedetele să iasă onest și să spună, am greșit, nu am știut, ne pare rău. Atât!
Nyotaimori, obiceiul de a servi mâncare de pe un corp dezbrăcat, vine din Japonia, dar a fost folosit la petreceri din întreaga lume. În ultimii ani însă, astfel de evenimente au fost boicotate de organizaţiile pentru protecţia drepturilor femeilor.
Ana Măiţă, preşedinta Asociaţiei “Mame pentru Mame”: Nu au cunoscut faptul că este într-adevăr o practică tradițională, dar care provine din bordelurile japoneze de la 1800. Rămâne să spunem o tradiție de a petrece pentru grupurile mafiote din mafia japoneză yakuza. Deci nu este tocmai ceva foarte rafinat și din contra este o tradiție care umilește femeia care se bazează pe sclavia sexuală.
Am încercat să vorbim cu organizatorii şi vedetele invitate, dar până la difuzarea materiaului nu au dorit să prezinte pentru Observator vreun punct de vedere.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.