June 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Plaje pline la malul Mării Negre, după o săptămână rece și ploioasă. ”E superb, ne era dor”

2 min readVideo

De Andreea Filip.Publicat: 05.06.2021, 21:04.
Actualizat: 05.06.2021, 21:04

După o săptămână ploioasă, vremea frumoasă îşi ia revanşa în weekend. Turiştii aflaţi pe litoral se bucură de prima plajă pe anul acesta, mai ales că au fost 24 de grade Celsius. Unii s-au încumetat chiar să se arunce în valuri.

Vezi și

Curajoşii au sărbătorit întâlnirea cu marea cu o baie, chiar dacă apa a avut doar 17 grade. Părinte cu copii: ”Sub 11 ani, apa e calda, peste 11 ani, e puțin mai rece, pana in 16. Deja de la 16 in sus e foarte rece”.
Cum în aer au fost 24 de grade, cei mai mulţi au preferat o baie de soare. Turistă din Galați: ”Vreme super, nu ne așteptam, nu ne așteptam. Și e plină și plaja pentru vremea aceasta”. ”E superb, ne era dor”, spune o altă turistă.

Sunt şi turişti care cred că sezonul estival a luat startul cu stângul. ”Mai trebuie lucrat la îngrijirea plajei, în primul rand, că asta primează, pentru asta venim”/ ”Palmierii am văzut că s-au uscat, un lucru care nu ne-a plăcut, anul trecut erau verzi”, sunt doar câteva dintre nemulțumirile turiștilor.

Citește și:

Animaţie grafică: Modul în care vom putea merge la plajă, respectând cele 22 de reguli anunţate de Guvern
Turiștii ar putea avea acces pe plajă cu rezervare. Cele 22 de reguli, stabilite de miniștrii Sănătății, Economiei și Mediului

Cât costă o noapte la un hotel de 4 stele în Mamaia
Deocamdată, cine merge acum la mare poate profita de ofertele din programul Litoralul pentru toţi. Preţurile pornesc de la 200 de lei pentru şase nopţi. În Mamaia, însă, o noapte la un hotel de patru stele poate ajunge şi la 170 de euro, cu mic dejun şi acces la spa.
Unii nu se uită la bani când ajung la mare. Hotelierii se aşteaptă ca primul weekend aglomerat să fie cel de Rusalii.

Irina Lazăr, manager plajă: ”Incepe să se simtă ușurel, ușurel. Noi ne pregătim, la relanti, și ne așteptăm la weekendul de Rusalii practic să deschidă oficial sezonul”.
După un an de pandemie, plaja a fost luată în stăpânire de animalele sălbatice. În sudul litoralulul staţiunile sunt încă goale iar un pescar a filmat întâlnirea lui cu vulpea pe dig. Omul şi a împărţit prada cu animalul sălbatic.
De obicei, vulpile trăiesc în pădure, dar foamea le scoate din habitatul lor natural.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.